CGWPPL

Chemical Guys - Winter Protection Pack - Light

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 68.85

De winter komt er weer aan! Dit betekend dat het tijd wordt voor een goede stevige beschermlaag voor de laklaag van uw auto. De verandering naar het winter seizoen toe zorgt er straks voor dat de wegen vol komen te liggen met stooizout en vuil. 

 

Om tijdens de wintermaanden de auto goed te reinigen is er in dit pakket gekozen voor deChemical Guys Citrus Wash + Gloss. Dit is een goed reinigende shampoo die gelijk weer glans toevoegt. Ideaal voor de winter dus! 


Het grootste en tevens meest kwetsbare oppervlak van de auto is de lak. De lak kan gemakkelijk aangetast worden door aggressief strooizout, zeker als deze niet goed beschermt is en regelmatig gewassen wordt. Als bescherming voor de lak zit in dit pakket de Chemical Guys M-seal. Deze sealant is geschikt om voor de winter aan te brengen en de hele winter lang mee te gaan, mits goed onderhouden. Om de M-seal goed te onderhouden wordt er bij dit pakket deChemical Guys Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant. Deze Spraysealant is te gebruiken voor na de wasbeurt om de glans weer boven te halen en om de M-seal goed te onderhouden. De V7 geeft namelijk weer een kleine extra beschermlaag!
 

  • Chemical Guys Citrus Wash + Gloss
  • Chemical Guys M-seal
  • Chemical Guys Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant

 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Winter Protection Pack - Light

Chemical Guys - Winter Protection Pack - Light

Met dit winterpakket van Chemical Guys kun je de lak van je auto goed beschermen en onderhouden tijdens de wintermaanden!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud