CGWPP

Chemical Guys - Winter Protection Pack

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 124.50

-12.5%

€ 108.94

Van € 124.61

In prijs verlaagd!

De verandering naar het winter seizoen toe zorgt er straks voor dat de wegen vol komen te liggen met stooizout en vuil. 

Om tijdens de wintermaanden de auto goed te reinigen is er in dit pakket gekozen voor de Chemical Guys Citrus Wash + Gloss. Dit is een goed reinigende shampoo die gelijk weer glans toevoegt. Ideaal voor de winter! 


Het grootste en tevens meest kwetsbare oppervlak van de auto is de lak. De lak kan gemakkelijk aangetast worden door agressief strooizout, zeker als deze niet goed beschermt is en regelmatig gewassen wordt. Als bescherming voor de lak zit in dit pakket de Chemical Guys M-seal. Deze sealant is geschikt om voor de winter aan te brengen en de hele winter lang mee te gaan, mits goed onderhouden. Om de M-seal goed te onderhouden wordt er bij dit pakket de Chemical Guys Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant. Deze Spraysealant is te gebruiken voor na de wasbeurt om de glans weer boven te halen en om de M-seal goed te onderhouden. De V7 geeft namelijk weer een kleine extra beschermlaag!
 

Om ten alle tijde goed zicht te hebben op de weg hebben is de Chemical Guys Streak Free Window Clean in dit pakket gedaan. De Chemical Guys Streak Free Window Clean heeft een sterk reinigende formule waarmee de ruiten en ruitenwissers vrij van vuil blijven. 

 

Ook de wielen worden in dit pakket niet vergeten. Pekelaanslag is natuurlijk het laatste wat je wilt! Om de wielen te reinigen is zit er in dit pakket de Chemical Guys Diablo Wheel Cleaner Concentrate. Deze zeer geconcentreerde velgenreiniger kan je 1 op 6 verdunnen, waardoor er maar liefst 3 liter velgenreiniger te maken is. Als bescherming van de wielen is er gekozen voor Chemical Guys Max Coat Wheel Guard. Deze velgensealant heeft een lange standtijd en maakt het reinigen van de velgen erg makkelijk. 


Totaal aantal producten in dit pakket:

  • Chemical Guys Citrus Wash + Gloss
  • Chemical Guys M-seal
  • Chemical Guys Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant
  • Chemical Guys Streak Free Window Clean
  • Chemical Guys Max Coat Wheel Guard
  • Chemical Guys Diablo Wheel Cleaner Concentrate

 

Tip:
Om ook tijdens het rijden de ruiten vrij te houden van pekel, kan er als ruitenvloeistof gebruikt gemaakt worden van de Chemical Guys See And be Seen Screenwash. Deze sterk reinigende ruitenvloeistof is 1:3 te verdunnen!

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Winter Protection Pack

Chemical Guys - Winter Protection Pack

Het Chemical Guys Winter Protection Pack beschermt en onderhoudt de auto gedurende de wintermaanden met producten van Chemical Guys.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud