100990

Collinite - Super DoubleCoat Wax No. 476S - 255g

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 24.95

Deze Collinite Super Doublecoat wax biedt de meest langdurige bescherming die een wax kan bieden. De wax bevat carnauba voor een natte glans en biedt tot 12 maanden bescherming tegen vocht, vuil, insecten, UV straling door de zon en strooizout. Door zijn flinke bescherming is de wax wel íets lastiger op te brengen dan de vloeibare variant (845). Door zijn lange bescherming is de wax perfect geschikt als beschermingspantser voor de wintermaanden.

Naast applicatie op auto's is de Collinite 476S ook geschikt voor maritiem gebruik op boten als bescherming tegen oxidatie en zelfs zout water.

Ook mede door deze lange bescherming zal de wax iets moeten inleveren op warmte en glans, maar dit compenseert hij door zijn zéér lange levensduur!. Voor een optimaal resultaat kan de Collinite 476S gebruikt worden als sterke basis laag onder een concours wax zoals de Dodo Juice waxen, ClearKote Carnauba Wax of Mothers Pure Carnauba Wax. Zo wordt de warmte, diepte, wet-look en glans van de hoogwaardige carnauba waxen gecombineerd met de hardnekkige bescherming van de Collinite wax.

Collinite ontwikkeld al car-care producten sinds 1912. Het bedrijf levert sinds die tijd al producten aan professionele autobedrijven en richt zich sinds een aantal jaren ook op de particuliere markt. Er wordt geen gebruik gemaakt van kleurige verpakkingen en fancy reclamecampagnes, de kwaliteit van Collinite verkoopt zichzelf.


Gebruiksaanwijzing:
Zorg voor een schone ondergrond, het gebruik van een paint cleaner zoals de Mothers Pre-Wax Cleaner of de Dodo Juice Lime Prime is aan te raden. Breng de wax dun aan met een foampad. Laat de wax maximaal 5-6 minuten opdrogen totdat deze wit is uitgeslagen. Hierna kan de wax met een zachte microvezeldoek uitgepoetst worden. Behandel maximaal 2 panelen tegelijk. Eventueel te toppen met een hoogwaardige Carnauba wax voor een optimale show-shine.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Collinite - Super DoubleCoat Wax No. 476S - 255g

Collinite - Super DoubleCoat Wax No. 476S - 255g

Collinite Super DoubleCoat Wax No. 476S is ideaal voor de winter. Deze Collinite wax beschermt de lak tot 10-12 maanden!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie: