CO-845

Collinite - Liquid Insulator Wax 845 - 473ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 24.95

De Collinite Liquid Insulator Wax #845 is van origine ontwikkeld ter bescherming van hoogspanningskabels. De wax isoleert de elektriciteitsdraden zo goed dat hij vonken en brand tijdens kortsluiting kan voorkomen. Als de wax onder deze omstandigheden zo goed kan presteren, is hij zeker weten perfect geschikt voor het beschermen van uw lak onder de meest extreme omstandigheden!


Collinite Liquid Insulator Wax is de langst beschermende vloeibare wax op de markt. De wax bevat Carnauba voor een natte glans en biedt tot 6 maanden bescherming tegen vocht, vuil, insecten, UV straling door de zon en strooizout. De Collinite wax is gemakkelijk dun aan te brengen en na 5 minuten moeiteloos uit te wrijven. Door zijn lange bescherming is de wax perfect geschikt als beschermingspantser voor de wintermaanden. 

Naast applicatie op auto's is de Collinite #845 ook geschikt voor maritiem gebruik op boten als bescherming tegen oxidatie en zelfs zout water.

Voor een optimaal resultaat kan de Collinite #845 gebruikt worden als sterke basis laag onder een concours wax zoals de Dodo Juice waxen, ClearKote Carnauba Wax of Mothers Pure Carnauba Wax. Zo wordt de warmte, diepte, wet-look en glans van de hoogwaardige carnauba waxen gecombineerd met de hardnekkige bescherming van de Collinite wax.

Collinite ontwikkelt al car-care producten sinds 1912. Het bedrijf levert sinds die tijd al producten aan professionele autobedrijven en richt zich sinds een aantal jaren ook op de particuliere markt. Er wordt geen gebruik gemaakt van kleurige verpakkingen en fancy reclamecampagnes, de kwaliteit van Collinite verkoopt zichzelf.


Gebruiksaanwijzing:
Zorg voor een schone ondergrond, het gebruik van een paint cleaner zoals de Chemical Guys Clean Slate of de CarPro Eraser is aan te raden. Breng de wax dun aan met een foampad, 3-4 druppels ter grootte van een erwt zijn vaak ruim voldoende voor een halve motorkap. Laat de wax maximaal 5-6 minuten opdrogen totdat deze wit is uitgeslagen. Hierna kan de wax met een zachte microvezeldoek uitgepoetst worden. Behandel maximaal 2 panelen tegelijk. Eventueel te toppen met een hoogwaardige Carnauba wax voor een optimale show-shine.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Collinite - Liquid Insulator Wax 845 - 473ml

Collinite - Liquid Insulator Wax 845 - 473ml

Collinite Liquid Insulator Wax 845 is ideaal voor de winter. Deze wax beschermt  de lak tot 6 maanden!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie: