EPP2

Easy Protection Pack Full

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 61.33

-7%

€ 57.04

Van € 68.33

In prijs verlaagd!

Grondig reinigen, beschermen en waterafstotend maken, alles in één handig pakket. 

Veilig rijden begint met goed zicht, en daar zorgt de Gyeon Anti-Fog voor, geen beslagen ruiten meer. We raden aan om Gyeon Prep te gebruiken voordat de Anti-Fog aangebracht wordt.

De All Clean+ en Mr. Pink zorgen voor grondige reiniging, zodat de Collinite goed hecht aan de ondergrond. 

Met de Collinite 845 wordt de auto beschermd tegen de meest extreme omstandigheden.  De wax bevat carnauba voor een natte glans en biedt tot 6 maanden bescherming tegen vocht, vuil, insecten, UV straling door de zon en strooizout. De Collinite wax is gemakkelijk dun aan te brengen en na 5 minuten moeiteloos uit te wrijven. Door zijn lange bescherming is de wax perfect geschikt als beschermingspantser voor de wintermaanden. 

Last-but-not-least zorgt de Monello Acquafobia voor een water- en vuilafstotende laag, waarmee de auto tot 3 maanden beschermd wordt. Zo wordt bescherming op bescherming gestapeld, om de auto netjes de winter door te helpen, met zo min mogelijk onderhoud.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Easy Protection Pack Full

Easy Protection Pack Full

Easy Protection Pack Full, een compleet pakket om je auto grondig te reinigen en klaar te maken voor de winter. De Gyeon Anti-Fog voorkomt beslagen ruiten en zorgt daarmee voor veiliger rijden bij vochtig weer.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud