EPP1

Easy Protection Pack Essentials

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 54.89

-7%

€ 51.05

In prijs verlaagd!

Wassen, beschermen en waterafstotend maken, alles in één handig pakket.

De Slick & Wax Shampoo reinigt de auto zonder onderliggende waxlagen aan te tasten. S&W Shampoo zeer hoog geconcentreerde autoshampoo met bijzondere glijmiddelen, schuim en surfactants (deze verlagen het spanningsveld van water waardoor de oplosbaarheid organische ingrediënten beter is), waarmee je gemakkelijk modder en ander vuil van je goed onderhouden voertuig kunt verwijderen zonder dat de waslaag of sealer verwijderd wordt.

Met de Collinite 845 wordt de auto beschermd tegen de meest extreme omstandigheden.  De wax bevat carnauba voor een natte glans en biedt tot 6 maanden bescherming tegen vocht, vuil, insecten, UV straling door de zon en strooizout. De Collinite wax is gemakkelijk dun aan te brengen en na 5 minuten moeiteloos uit te wrijven. Door zijn lange bescherming is de wax perfect geschikt als beschermingspantser voor de wintermaanden. 

Last-but-not-least zorgt de Monello Acquafobia voor een water- en vuilafstotende laag, waarmee de auto tot 3 maanden beschermd wordt. Zo wordt bescherming op bescherming gestapeld, om de auto netjes de winter door te helpen, met zo min mogelijk onderhoud.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Easy Protection Pack Essentials

Easy Protection Pack Essentials

Easy Protection Pack, drie producten die makkelijk in gebruik zijn en je auto goed de winter door helpen

30 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud