WAC_201_16

Chemical Guys - Butter Wet Wax - 473ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 27.95

Jullie hebben gevraagd om een betere Butter Wet Wax, Chemical Guys levert.

Chemical Guys Butter Wet Wax is een nieuwe en verbeterde formule welke een onovertroffen glans levert. Een diep wetlook effect in combinatie met verbeterd gemak in het aanbrengen.

Butter Wet Wax is gemakkelijker aan te brengen, glanst meer en heeft een langere duurzaamheid dan de vorige generaties. Deze verbeterde mix van natuurlijk carnauba, polymeren en harsen laat je auto glanzen alsof deze net gewassen en nieuw is.

Chemical Guys Butter Wet Wax laat je een diepe glans van een paste wax bereiken in een eenvoudig te appliceren oplossing. Butter Wet Wax is nu nog eenvoudiger en brengt een geweldige glans welke alleen een 100% carnauba gebaseerde wax kan leveren.

De was is vernoemd naar het gevoel dat hij geeft, hij glijdt over de lak als warme boter. Professionals en enthousiastelingen kiezen Chemical Guys Butter Wet Wax vanwege de eenvoudige verwerking, duurzame bescherming en perfecte glans welke er geweldig uitziet op bijna alle niet–getextureerde oppervlakken incl. velgen, chromen bumpers, ramen en uitlaat uiteinden.

Chemical Guys gebruikt deze ultra verfijnde carnauba formule om een wax te leveren met natuurlijke reinigingskracht welke je lak laat reinigen, de pure schoonheid van je auto's kleur laat zien en daarbij een beschermende laag achterlaat welke beschermt tegen de effecten van de elementen. Deze gladde beschermende laag is 100% natuurlijk en beschermd tegen watervlekken, vogelpoep en teer. De nieuwe formule Butter Wet Wax levert meer bescherming tegen beschadigende UV–A en UV–B straling. Als je een natte glans verlangt samen met een perfecte bescherming welke eenvoudig op – en van je lak gaat dan geeft Butter Wet Wax je auto’s lak wat je nodig hebt. 


100% carnauba gebaseerde formule
Carnauba, ook braziliaanse wax of palmwax genoemd, is een wax welke gewonnen wordt van een palmboon “Copernicia Prunifera”, een plant die van origine in Brazilië voorkomt. Carnauba Cream wordt ook wel de “koningin van de waxen”genoemd en wordt gewonnen als geel-bruine vlokken. Chemical Guys veredelt deze vlokken en formuleert het met olien om er een wax met maximale glans voor je lak van te maken. Onze gladde en vloeibare formule smelt diep in je laklaag om de diepst mogelijke glans op te leveren. Deze natuurlijk beschermende coating laat water echt goed van je lak af parelen en beschermt tegen watervlekken, vogelpoep en meer. Je weet hiermee altijd zeker dat je auto perfect beschermd is in elke situatie, en de coating ook nog eens milieuvriendelijk is.


Eenvoudig opbrengen en eenvoudig afnemen
Butter Wet Wax is ’s werelds eenvoudigste wax in gebruik, en nu gaat het nog beter met een verbeterde formule. Butter Wet Wax kan gebruikt worden met de hand of met de machine en kan zelfs in direct zonlicht worden gebruikt. Chemical Guys Butter Wet Wax functioneert perfect met alle lakken (metallic, uni, keramisch en blanke lak). Omdat het eenvoudig aan te brengen en af te nemen is verkort het je werktijd,  en levert een streepvrij resultaat in enkele minuten!
Butter Wet Wax kan ook direct op een natte lak na het wassen gebruikt worden. Deze super veelzijdige eigenschappen maken het waxen van je auto weer leuk. Chemical Guys Butter Wet Wax laat je ervaren hoe snel je voertuig er weer fris glanzend uit kan zien. Butter Wet Wax is zo eenvoudig, het verandert je auto waxen in een 5–minuten–job.  


Brilliante diepe natte lak
Chemical Guys Butter Wet Wax smelt in elke kleur lak en geeft een finish die zo diep is dat je er in zou willen duiken. Butter Wet Wax onthuld de natuurlijke schoonheid van je auto’s lak. Blauwe lak wordt zo diep als de oceaan. Rood wordt levendig als vuur en wit glanst als pure witte sneeuw.  Chemical Guys Butter Wet Wax functioneert super op uni – en metallic – gekleurde lakken en de meeste niet – getextureerde oppervlakken om je lak te laten glanzen met levendig natuurlijk carnauba. Laat je auto opvallen en elke show winnen. Je auto verteld veel over je karakter, dus laat zien hoe je glanst in je fris gewaxte auto. 

Natuurlijke reinigingskracht van carnauba
Chemical Guys nieuwe en verbeterde formule gebruikt de modernste en meest verfijdne technologieen welke de natuurlijke reinigingskracht van carnauba – wax levert. Het ultra verfijnde proces laat natuurlijk carnauba lichte schrammetjes, vogelpoep en teer verwijderen. Chemical Guys Butter Wet Wax bevat geen chemicalien of oplosmiddelen omdast het een 100% carnauba – gebaseerde – wax is welke veilig te gebruiken is op elke lak en niet getextureerde oppervlakken. De nieuwe verbeterde formule is krachtiger en levert een perfecte bescherming tegen UV – A en UV – B – straling. De zon is een van de meest beschadigende elementen welke lak laat verkleuren en soms ook scheuren laat. Met Chemical Guys Butter Wet Wax is je lak optimaal beschermd en laat het er perfect uit zien.

Andere leverbare verpakkingen
Butter Wet Wax is ook leverbaar in gallon - verpakking

Specificaties 
Artikel NummerWAC_201_16
UPC816276018898
Inhoud16 ounces // 473ml
TopZwarte kanteldop
GeurBanaan
VormVloeibaar
UV – beschermingJa
CarnaubaJa
VerzegelingNee
Hand applicatieJa
Machine applicatieJa
Veilig op blanke lakJa
Veilig op lichte kleurenJa
Veilig op donkere kleurenJa

Hoe toe te passen:
Verwerk een dunne laag op ca 50 x 50cm met een applicator of een microfiber doek
Op horizontale vlakken van voor naar achteren werken en op verticale vlakken van boven naar onder werken, dit helpt om de reflectiviteit te verbeteren. Hard wrijven is niet nodig.
Eventjes laten drogen en afnemen met een schone premium microfiber doek en laat de natuurlijke schoonheid van je lak zien.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Butter Wet Wax - 473ml

Chemical Guys - Butter Wet Wax - 473ml

Chemical Guys' natste wax tot nu toe. Chemical Guys Butter Wet Wax geeft een ongekende glans en wet look.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

8 andere producten in dezelfde categorie: