WAC_400

Chemical Guys - Pete’s 53 Black Pearl Pastewax - 235ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 47.95

Een parelnatte finish voor alle soorten lak. 

Deze premium wax, ontwikkeld voor alle lakken, is speciaal samengesteld voor donkere lak en metallic lak afwerking.

Pete’s 53 is een klasse op zichzelf. Gebruik makend van de kwaliteiten van de chemici van Chemical Guys en Pete's 20 jaar ervaring in het mengen van lakken voor de auto-industrie combineert Pete's 53 alleen de beste ingrediënten van amandel, kokos, banaan en propolisoliën. In een premiumemulsie worden deze ingrediënten gecombineerd met 53 procent Braziliaanse nummer 1 witte carnauba.

Pete’s 53 is voor de liefhebber die de hoogste eisen stelt en de natste glans wil bereiken. Pete’s 53 combineert de beste ingrediënten om een aantrekkelijke mix van echte carnaubawax en natuurlijke oliën te bewerkstelligen, die de lak een sterk druppeleffect (beading) geeft en daarbij zorgt voor een hoge glansfactor en reflectie. Dat is zeker imponerend, zelfs voor de grootste critici. 

Pete’s 53 bevat witte carnaubawax, montaanwax, kokosolie, amandelolie, banaanolie, propolisolie (afgeleid van bijenwas), en een LCD-polymeer voor een beter duurzaamheid.

Pete’s 53 is perfectie in een pasta, die een diepe warme glans biedt voor elke lakkleur. De unieke combinatie van oliën en vloeibare polymeren is speciaal samengesteld om donkere en metallic lakken extra te benadrukken. 

Verwerking van Pete’s 53:
1. Was en droog uw auto of motorfiets. 
2. Gebruik een foam applicator voor het verspreiden van een dunne laag van Pete’s 53 over de gelakte delen van uw auto of motorfiets. 
3. Pete’s 53 zal niet droog worden. U kunt het restant deel onmiddellijk afnemen met een zachte, schone microfiber doek. 
4. Als de glans afneemt als gevolg van stof of dagelijks gebruik, kan dit hersteld worden met Pro Detailer of Extreme Synthetic Detail Spray. 
5. Deze gemakkelijk aan te brengen, en af te nemen wax kan worden toegepast als een extra laag van bescherming over uw bestaande laag van Pete’s 53.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Pete’s 53 Black Pearl Pastewax - 235ml

Chemical Guys - Pete’s 53 Black Pearl Pastewax - 235ml

WAC_400
Chemical Guys Pete's 53 Black Pearl geeft een parelnatte finish voor alle soorten lak.
 

Deze premium wax, ontwikkeld voor alle lakken, is speciaal samengesteld voor donkere lak en metallic lak afwerking.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

6 andere producten in dezelfde categorie: