CWS_201_16

Chemical Guys - Microfiber Wash - 473ml

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 12.95

Reinigt en herstelt microfiber
Chemical Guys Microfiber Wash is de perfecte reiniger om microfiber prodcten te herstellen als niet. De geavanceerde reinigingsformule verwijdert vervuiling tot diep uit de vezels. Microfiber Wash herstelt microfiber naar de originele conditie door vettigheid en andere vervuiling uit mcrofiber te verwijderen, waardoor er een zacht gevoel ontstaat. De op citrus gebasseerde reiniger penetreert diep door tot de vezels voor een maximaal resultaat. Terwijl standaard reinigers in de vezels blijven zitten, haalt Microfiber Wash alles tot diep uit de vezels. Microfiber Wash bevat geen bleek of wasverzachter en is veilig voor alle kleuren en soorten microfiber. Reinig op een snelle en eenvoudige manier al je microfiber producten, en haal een fantastisch resultaat in een handomdraai. Microfiber Wash opent de vezels waardoor vervuilingen naar buiten trekken. De innovatieve citrus - gebasseerde formule is compleet natuurlijk en bevat geen schadelijke chemicalien. Microfiber Wash bevat waterverzachters die mineralen en calcium neutraliseren om er zeker van te zijn dat er geen schade wordt aangericht aan microfiber. 

Reinig je microfiber doek, met behoud van krasvrije eigenschappen en versterking van wateropname

Microfiber: Het geheim voor kras vrij detailen
Microfiber bevat biljoenen individuele vezels die viezigheid vasthoudt in de stof. Chemical Guys Microfiber Wash is speciaal ontwikkeld om microfiber producten vrij te maken van de vervuilingen die ze opnemen, en deze weer te herstellen naar de originele zachte staat. Microfiber Wash is veelzijdig te gebruiken en werkt op alle microfiber. Reinig zelfs microfiber buffing pads simpel in de wasmachine dankzij Microfiber Wash. Chemical Guys Microfiber Wash is geformuleerd om de microfiber weer te herstellen naar nieuwstaat waardoor het reinigend vermogen, absorberend vermogen en zachtheid verbeterd wordt. De pH-gebalanceerde formule is vrij van bleek, ammonia en wasverzachters om er zeker van te zijn dat microfiber de beste prestatie kan blijven behalen. 

Let Op: Doeken met opgebouwd vet (van motoren, wielen en banden) zullen altijd zwarte vlekken houden. We raden daarom aan deze doek specifiek voor een functie te behouden.

Hoe te gebruiken
Voor een kleine hoeveelheid was gebruik je 30ml. Voor een volle was gebruik je 60 ml Microfiber Wash. Voor zwaar vervuilde doeken geldt dat deze eerst dienen te weken in warm water plus 60ml Microfiber Wash. Wanneer deze doeken geweekt hebben plaats je deze in de wasmachine en was je deze met Microfiber Wash.

Was microfiber met warm water. Droge microfiber dient met lauw water gewassen te worden. Te veel warmte kan de microfiber doen laten smelten, hierdoor is de kans op het krassen van het oppervlak aanzienlijk groter

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Microfiber Wash - 473ml

Chemical Guys - Microfiber Wash - 473ml

Waarom dit product kopen?
Werkt voor alle microfiber producten.
Verwijdert vervuilingen en vlekken.
Lost wax, polijst pasta’s en andere detail chemicalien op.
Herstelt de zachtheid van microfiber.
Sterk geconcentreerd.
Geformuleerd om met elke wasmachine te werken.
Ook leverbaar in gallon size.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

10 andere producten in dezelfde categorie: