SPI_993_16

Chemical Guys - Nonsense - 473ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 14.90

Nonsense is een voor alle doeleinden, alle oppervlakte veelzijdige reiniger die zowel kleurloos en reukloos voor maximale reinigingskracht op elk oppervlak. Niets pakt het zwaarste vuil en vlekken op elk oppervlak, zoals de verbazingwekkende reinigend vermogen van Nonsense. De ongeëvenaarde formule van natuurlijk verkregen citrus extracten gecombineerd met pH gebalanceerd geurvrij reinigend vermogen maakt Nonsense de perfecte oplossing voor al je oppervlaktereiniging behoeften. Nonsense is ontworpen met behulp van transparante reiniging technologie. Nonsense biedt het hoogste niveau van het schoonmaken van kracht, zonder de sterke geuren en kleuren die in de andere schoonmaakmiddelen zitten. Nonsense is ontworpen met behulp van een exclusieve pH-neutrale reinigingsmiddel dat geen kleur of geur heeft. Speciale pH gebalanceerde formule betekent dat Nonsense zeer effectief is op zwaar vuil terwijl het nog steeds zacht genoeg is om te gebruiken op zelfs de meest gevoelige stoffen. De exclusieve low-schuim formule geeft Nonsense het hoogste niveau van het schoonmaken van de macht mogelijk is zonder ongewenste schuim. Geen schuim betekent meer effectieve reiniging macht.

Eindeloze Reiniging Mogelijkheden 

Nonsense geeft de gebruiker eindeloos schoonmaken mogelijkheden als het gaat om alle oppervlakte reiniging. Vlekken en vuil hebben geen schijn van kans tegen de kracht van Nonsense. Veel moderne voertuigen worden uitgerust met een uiterst gevoelige interieur materialen en gemengde stoffen die gemakkelijk kunnen worden gekleurd en beschadigd met sterke schoonmaakmiddelen. Nonsense is ontworpen om voorzichtig vuil te verwijderen van gevoelige materialen zonder het oppervlak aan te tasten. Nonsense is ontworpen om groot op zowel binnen-en buitenkant te functioneren. Zelfs gespoten gebieden kunnen worden gereinigd door veilig gebruik van de ongelofelijke kracht van Nonsense.

Professionele Kracht 
Laat je niet misleiden door te denken dat Nonsense een "licht reiniging" product is. Motor baaien, vieze wielen, onderstellen en walgelijk tapijt maken geen schijn van kans tegen het transparante reinigend vermogen van Nonsense. Moeilijk bereikbare plaatsen zijn gemakkelijk te reinigen met slechts een simpele spray van Nonsense. Nonsense bevat een uniek natuurlijk verkregen citrus extract met een ongeëvenaard reinigend vermogen om de zwaarste vervuiling veilig te verwijderen. De natuurlijke pH-neutrale formule geeft dat zachte gevoel die alleen Moeder Natuur kan bieden waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt. Vuile banden, smerige onderstellen en vettige motorcompartimenten maken geen schijn van kans tegen de onovertroffen reinigingskracht die Nonsense biedt. Nonsense is ook zacht genoeg om te gebruiken op de meest delicate materialen en gevoelige interieur panelen.


 Geavanceerde Transparante Reiniging Technologie

Om Nonsense te maken, moesten we starten vanaf de grond tot een product dat op elke manier aan je eisen voldoet. Veel generieke oppervlak reinigers op de markt bevatten kleurstoffen die kunnen vlekken en het oopervlak beschardigd, terwijl ook een zware geur die niet alleen kunnen besmetten, maar ook vervelende vlekken achter kunnen laten. Nonsense gebruikt transparante reiniging technologie om een product te leveren met een enorme kracht, zonder de krachtige chemische geur-of kleurstoffen.

Specificaties 
Artikel NummerSPI_993_16
UPC816276011967
Formaat16 ounces // 473ml
DopZwarte dop met sprayer
OntvetterJa
pH NeutraalJa
GeurloosJa
KleurloosJa
Veilig voor interieurJa
Veilig voor exterieurJa

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Nonsense - 473ml

Chemical Guys - Nonsense - 473ml

Nonsense is een voor alle doeleinden, alle oppervlakte veelzijdige reiniger die zowel kleurloos en reukloos voor maximale reinigingskracht op elk oppervlak. Niets pakt het zwaarste vuil en vlekken op elk oppervlak, zoals de verbazingwekkende reinigend vermogen van Nonsense. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

10 andere producten in dezelfde categorie: