GYCAN02

Gyeon - Q² Can Coat - Non Aeroseol - 200ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 48.99

Meer en betere coating, voor dezelfde prijs

De oude bussen waren 350ml inclusief drijfgas, deze nieuwe versie bevat meer werkzaam product, een extra sprayer en een gratis microfiber doek, voor dezelfde prijs. 

Ongeevenaard waterafstotend

Q² CanCoat biedt ongeevenaarde vuil- en waterafstotendheid tot wel 12 maanden/15.000km. Daarnaast biedt Q² CanCoat bescherming tegen UV straling, sterke chemicaliën, vogelpoep, pekel en voorkomt oxidatie. 

Gemakkelijkste coating ooit

Q² CanCoat is de meest gemakkelijk coating verkrijgbaar. De eerste "Spray on, Wipe off" coating maar wel met een volwaardige SiO2 coating. Q² CanCoat zorgt voor een betere wetlook en glans op donkere kleuren en meer reflectie op lichtere lakken.

Gebruikstip

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en verpakking goed door, zodat je optimaal resultaat haalt uit het product en plezier hebt van het gebruik. Reinig na gebruik altijd de sprayer en plaats de metalen dop terug op de bus. Indien de sprayer niet wordt schoongemaakt raakt deze na 48 uur verstopt. Er wordt 1 extra sprayer meegeleverd als reserve.

Bij de nieuwe Gyeon CanCoat wordt een gratis microfiber doek meegeleverd, voor ultiem gebruiksgemak.

Hoe gebruik je Gyeon CanCoat?

Zorg dat de auto tevoren goed gereinigd is met een krachtige shampoo, gevolgd door diep reinigen en indien nodig polijsten. Ontvet de hele auto goed met Gyeon Prep, zodat de Gyeon CanCoat optimaal hecht. Breng vervolgens paneel na paneel de CanCoat aan en neem deze direct af, uitpoetsen tot hoogglans. Werk zorgvuldig en wrijf elk paneel direct na uitpoetsen nog eens na met een schone doek, zodat alle residu verwijderd is.

Voor optimaal resultaat dient Q2 CanCoat 24 uur uit te harden, waarbij de auto optioneel met Gyeon Q2 Cure nabehandeld kan worden. Vermijd sterke reinigers in de eerste week na het aanbrengen van de coating. Zorg altijd voor een schone, goed geventileerde omgeving en draag zorg voor persoonlijke bescherming. Vermijd direct zonlicht en werk altijd op een koel oppervlak.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Gyeon - Q² Can Coat - Non Aeroseol - 200ml

Gyeon - Q² Can Coat - Non Aeroseol - 200ml

Q² CanCoat is de eenvoudigst werkende coating op de markt. De eerste volwaardige "Spray on, Wipe off" SiO2 coating. Deze vernieuwde versie zit in een houder zonder druk, die beter tegen verstoppingen bestand is dan de aerosol variant.

Eenvoudig in gebruik, groots in resultaat, Q² CanCoat is the way to go als je gemak èn kwaliteit wil combineren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

10 andere producten in dezelfde categorie: