CWS_995_16

Chemical Guys - Meticulous Matte Auto Wash shampoo - 473ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 14.95

Chemical Guys presenteert zijn eerste shampoo die gemaakt is voor het wassen van matte lakken, matte/heldere folie en vinyl wrap. Dit is een shampoo gebaseerd op natuurlijke citrus-ingrediënten, super geconcentreerd en 100% biologisch afbreekbaar met een uitstekende performance.

Vuil wordt gemakkelijk losgemaakt van de lak door de citrus. Het vuil wordt veilig vastgehouden door het schuim. Dit garandeerd een krasvrij resultaat. Citrus weekt het vuil los en breekt het af. De lubrificerende eigenschappen zorgen ervoor dat het vuil niet krast op delicate matte lake en matte vinyl wraps.

Deze shampoo bevat geen siliconen, fillers, glans versterkers, kleur of andere toevoegingen. Hierdoor zorgt het voor een schone satijn-matte finish zonder strepen.

Na het wassen kan het best MMD - Meticulous Matte Detailer gebruikt worden. Deze zorgt voor een nog schoner oppervlak en biedt bescherming tussen de wasbeurten.

Gebruiksaanwijzing:
- Meticulous Matte Auto Wash is extreem geconcentreerd. 1 dopje is voldoende voor 10 tot 15 liter water.
- Was de auto alleen als het oppervlak koel is
- Spoel de auto af om los vuil te verwijderen
- Was van boven naar beneden en spoel frequent af met schoon water
- Laat het mengsel niet drogen op vinyl, folie of (matte) lak

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Meticulous Matte Auto Wash shampoo - 473ml

Chemical Guys - Meticulous Matte Auto Wash shampoo - 473ml

Chemical Guys presenteert zijn eerste shampoo die gemaakt is voor het wassen van matte lakken, matte/heldere folie en vinyl wrap. De Chemical Guys Meticulous Matte Auto Wash is een shampoo gebaseerd op natuurlijke citrus-ingrediënten, super geconcentreerd en 100% biologisch afbreekbaar met een uitstekende performance.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: