DIRTTRAP-RED

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Red (Rinse)

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 15.95

De Cyclone Dirt Trap Red leg je op de bodem van je spoelemmer (Rinse), waardoor het vuil dat na het wassen aanwezig is in je washandschoen of wordt gefilterd. De funnels in de bodem zorgen dat het vuil niet naar boven kan drijven en helpt het water schoon te houden.

Je kunt de handschoen blijven uitspoelen en doorgaan met het wassen van het voertuig.  Door de Cyclone Dirt Trap technologie worden swirls en krassen vermeden tijdens het wassen. De funnels maken het mogelijk dat het vuil gefilterd wordt, naar de bodem wordt gebracht en daar wordt gehouden.

De Cyclone is gebaseerd op industriële cyclonen waarmee stoffen gescheiden worden, in dit geval het scheiden van water en vuil. Deze technologie helpt om de wasmix en de washandschoen of doeken schoon te houden, voor een krasvrije wasbeurt.

Chemical Guys' Cyclone Dirt Trap Red is gemaakt om qua kleur te matchen met je Rinse emmer, waarin je de washandschoen of microvezel spons afspoelt. Het gebruik van een aparte emmer voor afspoelen zorgt ervoor dat vuil vanaf de auto niet weer in de emmer met shampoo-mix terecht komt, krassen voorkomen is beter dan genezen! Je mix van shampoo en cleaner blijft zo vrij van zand en vuil, voor wassen zonder krassen.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Red (Rinse)

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Red (Rinse)

Door gebruik te maken van de Cyclone Dirt Trap in de wasemmer, gaat het vuil door de funnels en blijft het vuil keurig onder in de emmer liggen. Door de funnels krijgt het vuil geen kans om naar boven te drijven en zich aan de washmitt te hechten waardoor krassen op de lak kunnen ontstaan.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 andere producten in dezelfde categorie: