CWS_801_16

Chemical Guys - After Wash (Innovative drying & shine hydrophobic technology)

Dit product is op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 19.95

Sneller en makkelijker drogen - dat belooft Chemical Guys After Wash. Deze drooghulp is erop gemaakt om water af te stoten en de formule maakt lakdefecten en strepen verleden tijd.

Gebruik altijd een hydrofoob (watervrezend) drooghulpmiddel voor het meest professionele resultaat. Het water lost als het ware op van het lakoppervlak. Direct na het wassen gebruiken geeft de After Wash het meest glanzende effect. Spray het product op de lak van uw voertuig, en wrijf na een paar minuten het resterende water weg met een premium Chemical Guys Microfiber Droogdoek
Oorzaak van krassen en hologrammen
95% van de krassen en hologrammen ontstaan door het verkeerd wassen en drogen. Goede droog - en was voorzieningen en technieken zijn zeer belangrijk bij het verkrijgen van een krasvrij resultaat. After Wash bevat extra lubricerende om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk wrijving ontstaat tussen de droogdoek en het oppervlak voor een krasvrij en droog resultaat. De innovatieve formule helpt de microfiber droogdoek meer water te absorberen. After Wash behoudt elke wax en sealant voor een briljante glans na het wassen.


Ultra hoge foaming waterafstotende formule
After Wash maakt gebruik van hydrofobe technologie welke zorgt dat het water snel en makkelijk van het oppervlak verdwijnt. Spray After Wash op het oppervlak en neem deze af met een microfiber droogdoek. Het geheim van After Wash is het lubricerende middel welke de wrijving tussen de doek en het oppervlak vermindert. After Wash droogt sneller dan een doek alleen en zorgt voor minder krassen en hologrammen. Chemical Guys After Wash maakt drogen makkelijker dan het ooit is geweest.


Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - After Wash (Innovative drying & shine hydrophobic technology)

Chemical Guys - After Wash (Innovative drying & shine hydrophobic technology)

Als boter bij vis hoort, dan hoort drogen bij wassen. Gebruik dit droogmiddel van Chemical Guys om uw wasbeurt helemaal af te maken. Dit middel helpt het droogproces en versnelt het, zonder hologrammen achter te laten. Bij het direct aanbrengen van de After Wash na het wassen levert de beste resultaten op, en bovendien extra glans en bescherming voor uw lak.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

15 andere producten in dezelfde categorie: