MCDB01

Monello - Cubo Detailing Bag

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 35.99

-10%

€ 32.39

Monello's Cubo Detailing Bag is de ideale oplossing als je overzicht wilt houden, een bruikbare detailing tas om al je spullen bij elkaar te houden. Handige ervaringstip: gebruik de Cubo naast de tas van je DAP500 of DAP900, met de DAP tas voor alle producten die tijdens gebruik vies kunnen worden, en de Cubo voor alles dat schoon moet blijven / blijft.

Ideaal aan de Cubo is dat deze aan de onderzijde voorzien is van een velcro (klittenband) strip, waarmee hij stevig aan de bekleding van de kofferbak bevestigd kan worden. Uiteraard is deze strip voorzien van een contra-strip, zodat je deze naar wens wel of niet kunt gebruiken.

De Cubo Detailing Bag is als volgt ingericht:
4 vakken van 60x60mm voor kleine flessen
3 vakken van 80x80mm voor grote flessen
2 kwast- of borstelhouders
1 kleidoos houder
1 opbergnet (onderin de bovenklep)
1 vak met rits aan de buitenkant
1 vak zonder rits aan de buitenkant

Totale afmetingen: 30cm x  25cm x 30cm (breedte x diepte x hoogte)

Voor het draaggemak is de tas voorzien van 2 stevige handgrepen en een schouderband (uiteraard verstelbaar). De klep is door middel van een rits afsluitbaar. Passend bij de afwerking van Monello is deze tas afgewerkt met een geborduurd Monello logo en diverse witte accenten.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Monello - Cubo Detailing Bag

Monello - Cubo Detailing Bag

Opgeruimd werken helpt bij goed detailen, en de Monello Cubo Detailing Bag helpt je opgeruimd te blijven. Een medium formaat tas, ideaal om bijvoorbeeld je interieur en exterieur middelen gescheiden te houden. De Cubo Detailing Bag van Monello schept orde in de chaos, waardoor je prettiger en beter detailt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...