SPL_399_V4_16

Chemical Guys - D-Con V4 Wheelcleaner & De-ironizer - 473ml

Nieuw product

D-Con Wheelcleaner komt in actie tegen de kleine vuilinsluipers die in stilte vergroeien met uw lak. Partikeltjes die ijzer bevatten kunnen schade toebrengen aan de lak, als zij niet worden verwijderd. Die schade is niet altijd zichtbaar, maar wel aanwezig. Hoewel het vuil moeilijk te verwijderen is, pakt D-Con juist de kleinste stukjes mee. Het middel dringt door tot in de kleine deeltjes, en reageert met ijzer, zodat zichtbaar wordt waar de problemen zich bevinden. Vervolgens  hecht D-Con aan de vuildeeltjes, waarna het met water (hoge druk) kan worden afgespoeld.

D-Con is een pH-neutraal middel, en kan op alle lakken, wielen en glas gebruikt worden. Spray het middel op, laat het een minuutje of tien inwerken en daarna afspoelen. Droog het oppervlak met een microvezeldoek. Bij hardnekkiger vuil is een velgenborstel een optie. Test dit product eerst op een klein oppervlak, alvorens u met grote oppervlakken aan de slag gaat.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - D-Con V4 Wheelcleaner & De-ironizer - 473ml

Chemical Guys - D-Con V4 Wheelcleaner & De-ironizer - 473ml

Chemical Guys' D-Con V4 Wheelcleaner verwijdert remstof en vliegroest snel en effectief van alle oppervlakken, met name van de velgen. Een pH-neutrale de-ironizer die grondig reinigt zonder de lak aan te tasten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

13 andere producten in dezelfde categorie: