CLD_997_16

Chemical Guys - Diablo Wheel Cleaner Gel Concentrate - 473ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 17.95

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is de Diablo Gel een vriendelijk schoonmaakmiddel. De gel is pH-neutraal, bijt niet, en is biologisch afbreekbaar. Daarnaast bent u af van die vieze chemische dampen na het schoonmaken: de gel is maar heel subtiel geurend.

De suspensie in de fles is erg zuurstofrijk. Zodra het geheel in aanraking komt met vuil, kapselt het de vuildeeltjes in en weekt ze los van het oppervlak. U hoeft ze alleen nog maar af te spoelen. Omdat de gel pH-neutraal is, kan hij voor elk type velg (gespoten, verchroomd, noem maar op) gebruikt worden. Veilig voor u, veilig voor uw velgen.

Verdun dit middel altijd, naar behoefte. U kunt de Diablo Gel ook gewoon opspuiten. Voor de regelmatige reiniging is het aan te raden 1 deel Diablo op 6 delen water te gebruiken.

 

 

 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Diablo Wheel Cleaner Gel Concentrate - 473ml

Chemical Guys - Diablo Wheel Cleaner Gel Concentrate - 473ml

Niet bijtend, wel effectief: dat is de Diablo Gel van Chemical Guys. Als een duveltje uit een doosje kapselt deze velgenreiniger het vuil in, en tilt de vuildeeltjes als het ware op van het oppervlak. Al wat u dan nog hoeft te doen, is de boel af te spoelen!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

11 andere producten in dezelfde categorie: