MSB0105

Monello - Lege fles met maatverdeling en sprayer - 500ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 4.99

-7.5%

€ 4.62

In prijs verlaagd!

De 500ml fles van Monello is ideaal om je favoriete producten in te verdunnen. Denk bijvoorbeeld aan detailspray, klei spray, glasreiniger, APC, insecten reiniger, spraywax etc. etc. Het 700ml formaat is maakt de fles goed hanteerbaar en je hebt altijd genoeg om een hele auto te kunnen doen.

De volledig transparante PET flessen zijn stevig en onbreekbaar en voorzien van een handige maatverdeling in vier verdelingen: 1:10, 1:4, 1:2 en 1:1 aan de ene kant en een ml maatverdeling aan de andere kant. Daarnaast komen er t.z.t. stickers die je op de flesjes kunt plakken om aan te geven wat erin zit. Zowel voorbedrukt als onbedrukt zodat je zelf je eigen text erop kunt schrijven.

De fles en sprayer zijn geschikt voor de meest gangbare middelen m.u.v. de sterke chemische reinigers met hoge pH waardes zoals sterkte concentraties APC. Bij gering gebruik sprayers altijd na gebruik doorspoelen om verstopping te voorkomen.

  • Volledig transparant, nooit meer gissen wat erin zit
  • Stevig PET materiaal
  • Handige maatverdeling in zowel verhoudingen als ml's
  • Plek om stickers met text te plakken

Fles wordt geleverd zonder inhoud.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Monello - Lege fles met maatverdeling en sprayer - 500ml

Monello - Lege fles met maatverdeling en sprayer - 500ml

De 500ml fles van Monello is ideaal om je favoriete producten in te verdunnen. Denk bijvoorbeeld aan detailspray, klei spray, glasreiniger, APC, insecten reiniger, spraywax etc. etc. Het 500ml formaat is maakt de fles goed hanteerbaar en je hebt altijd genoeg om een hele auto te kunnen doen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

7 andere producten in dezelfde categorie: