AIR_223_16

Chemical Guys - Strawberry Margarita Luchtverfrisser Air Freshener

Dit product is op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 13.95

Over Strawberry Margarita
Zeg hallo tegen de verleidelijke, frisse geur van Strawberry Margarita. De verfrissende geur van een heldere zomerse dag vol met de rijpe geur van verse zonovergoten aardbeien. Wanneer de lucht gevuld is met een met de geur van fruit, krijg je gelijk het gevoel van vakantie en ontspanning.  Chemical Guys Strawberry Margarita Air Freshener is een compleet paradijs in een flesje. Met slechts één spray worden je zintuigen al geprikkeld door de verfrissende geur. Chemical Guys Strawberry Margarita Air Freshener & Odor Eliminator werkt snel bij het verfrissen van de lucht en het verwijderen van onaangename geurtjes.Natural Enzymatic Odor Elimination
We ontwikkelden Strawberry Margarita Air Freshener met actieve geur verwijderaars om snel onaangename geuren te verwijderen en weg te houden. Aardbeien prikkelen de zintuigen door de exotische en zoete geur. Aardbeien doen mensen kalmeren en helpen tegen slapeloosheid en stress. Strawyberry Margarita Air Freshener en Odor Eliminator is zo ontwikkeld dat de geur tot wel 5 keer langer blijft dan traditionele luchtverfrissers. Een spray is alles wat je nodig hebt voor de complete auto. Geniet van Chemical Guys Strawberry Margarita en vergeet het niet te delen met je vrienden.

 

Waar ruikt het naar?
Bij elke keer dat je sprayt ruik je een paradijs. De zoete geur van Strawberry Margarita Air Freshener vult je complete auto met de lucht van vakantie. Deze verbazingwekkende luchtverfrisser bevat de premium geur van een Strawberrey Margarita. Één keer sprayen geeft je het gevoel dat je op het strand ben omgeven door een paradijselijke uitstraling. Het opwindende gevoel van de frisse strand lucht door je haren. Het ware gevoel van een paradijs. De Strawberry Margarita Air Freshener is ontwikkeld om onaangename geurtjes te doen verwijderen. Verwijder eenvoudig de lucht van eten, drinken of welke geur dan ook uit elke auto, vrachtwagen en caravan. Ook te gebruiken in huis of hotels. Één spray is genoeg om je eigen paradijs te creeeren. Geniet van de frisse geur van de zomervakantie met Chemical Guys Strawberry Margarita Air Freshener & Odor Eliminator. 

Gebruik het voor je AC systeem
The Strawberry Margarita Air Freshener & Odor Eliminator kan gebruikt worden in combinatie met het doorspoelen van AC systeem van je voertuig.

Wie gebruikt luchtverfrissers?
De Strawberry Margarita Air Freshener & Odor Eliminator wordt gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional producten richten.

Waar kan het gebruikt worden?
Auto’s, boten, hotels, restaurant, vloeren, stoelen, ac systemen en ga zo maar door. Alles wat je een ander geur wil geven kan gedaan worden met de Chemical Guys Airfreshners.


 

Meer over Strawberry Margarita Air Freshener & Odor Eliminator
Geuren hebben veel meer doeleinden dan alleen het verdwijnen van onaangename geuren. Zo kan het invloed hebben op de denk manier van het andere geslacht. Ook kan het een verbetering zijn van lichaam en geest, doordat je een rustgevende geur om je heen hebt hangen. Strawberry Margarita Air biedt een Unieke, subtiele geur die elke omgeving van een onweerstaanbaar frisse geur voorziet.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Strawberry Margarita Luchtverfrisser Air Freshener

Chemical Guys - Strawberry Margarita Luchtverfrisser Air Freshener

Waarom dit product kopen?
Premium aardbeien geur.
Elimineert onaangename geurtjes.
Te verdunnen naar wens.
Gaat vijf keer langer mee dan de traditionele luchtverfrissers.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

6 andere producten in dezelfde categorie: