SPI_111_16

Chemical Guys - Leather Protectant Serum Leer Conditioner Coating - 473ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 29.95

-14%

€ 25.76

In prijs verlaagd!

De innovatieve leder coating is ontworpen om natuurlijke en afgesloten leder oppervlakten te beschermen. De coating technologie bind zich aan elk leder oppervlakte en biedt maximale bescherming tegen vlekken en vetten.

De Leather Protectant Serum biedt een beschermende coating, waarmee scheuren, vervaging, verkleuring en vlekken worden voorkomen. De Serum herstelt de klassieke leder oppervlakten naar originele staat. De serum is erg makkelijk in gebruik en beschermt het leder en geeft het een zacht gevoel. De serum is bedoeld om het leder in de zitting, het dashboard en de deurpanelen te beschermen en te onderhouden. De beschermende coating bind zich aan het leder voor maximale bescherming tegen UV stralen. De beschermende coating stoot vuil en lichaamsvetten af en houdt het leder zacht. Het leder wordt in originele staat gehouden zonder dat het vettig aanvoelt.

Het onderhouden van leder

De Leather Protectant Serum is een innovatieve coating voor lederen oppervlakten. De unieke formule houdt lichaamsvetten, vlekken en verkleuring tegen en bewaart daarmee de originele staat van het leer. Het serum heeft een formule waarmee het bindt aan het leer, wat een afstotende laag creëert. Het serum is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor elke kleur leder. Reinig de oppervlakte eerst met Chemical Guys Leather Cleaner en breng vervolgens de Leather Protectant Serum aan met een premium pllicator pad. Laat dit 15 minuten intrekken om het vervolgens af te nemen met een microfiber doek. Na deze behandeling is het leder beschermt voor de komende paar maanden. 

Het verschil tussen de serum en een conditioner

Leather Protectant Serum is een beschermende coating dat leder beschermt tegen veroudering. Het Serum heeft een natuurlijke glans en is ideaal voor nieuwe en schoon of goed onderhouden leder. De Leather Conditioner wordt gebruikt om verouderd leder te herstellen. Het is een milde reiniger en conditioner, die gebruikt leer er nieuwer uit laat zien. Ook bevat deze een glans.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Leather Protectant Serum Leer Conditioner Coating - 473ml

Chemical Guys - Leather Protectant Serum Leer Conditioner Coating - 473ml

Chemical Guys Leather Protectant Serum is een coating voor leder, wat beschermt en de originele staat van het leder onderhoudt. De beschermende serum bevat de laatste technologie in conditioning om hiermee jouw leder een beschermende coating te geven voor een natuurlijke look. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

19 andere producten in dezelfde categorie: