SPL_208_16

Chemical Guys - Pure Leather Cleaner - 473ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 13.95

-14%

€ 12.00

In prijs verlaagd!

Op een eenvoudigge manier verontreiniging weg vegen.
pH neutraal voor de meest efficiënte reiniging 
Behoudt de leer van sterkte, duurzaamheid en uitstraling 
Dringt door de poriën van leer om vuil en vettigheid te doen verdwijnen 
Laat geen residu achter en zal niet bijdragen aan vezels verslechtering 
Ook verkrijgbaar in gallon formaat 
Ook verkrijgbaar in een Cleaner & Conditioner combo kit

 

Hoe het werkt 
Extreme Leather Cleaner blast nieuw leven in je leer. Bereik de natuurlijke look en het natuurlijk gevoel van zacht leer met de Extreme Leather Cleaner. Extreme Leather Cleaer is OEM goedgekeurd en is kleur een reuk vrij, dus de originele kleur en geur zijn nog steeds in tact. Leer is absoluut prrachtig wanneer het wordt behandeld en goed wordt verzorgd. Reinigen en conditioneren is zeer belangrijk om leer weer terug te krijgen op zijn beste resultaat. Verwaarloosd leer kan leiden tot droog, oud en gebarsten leer. Behandel je lederen bekleding met Chemical Guys Leather Cleaners en conditioners om deze problemen te voorkomen. Koop de afzonderlijk of kies voor de combo kit. 

Reinig en condition
Het verzorgen van je lederen interieur is zoals het verzorgen van je huis. Leer is de huid. Reinigen en conditioneren van leer is vergelijkbaar met het veerzorgen van je eigen huid, doordat leer ook een huid is. Om leer goed schoon te houden en te conditioneren, moet je deze eerst reinigen met Extreme Leather Cleaner. Na het leer goed schoongemaakt te hebben, moet je het leer voor de natuurlijke geur en kleur conditioneren. Dit maakt het leer weer optimaal door de droogheid en scheuren te verwijderen.

 Zorg goed voor leer

Leer heft ooit eens geleefd waardoor de juiste zorg van noodzaak is om deze in goede conditie te houden. Leer bevat duizenden verweven vezels met porien die leer laten ademen. Deze vezels hebben de juiste voeding nodig voor het natuurlijke resultaat. Het is belangrijk om het leer altijd eerst goed schoon te maken voordat deze geconditioneerd wordt. Juiste leer reiniging en conditionering is belangrijk voor het behoudt van soepel en beschermd leer.

Andere formaten beschikbaar
The Extreme Leather Cleaner is ook verkrijgbaar in gallon formaat . The Extreme Leather Cleaner is ook verkrijgbaar in een Cleaner & Conditioner combo kit.

Specificaties 
Artikel nummerSPI_208_16
UPC816276011905
Formaat16 ounces / 473ml
DopZwarte dop met sprayer
KleurvrijJa
GeurvrijJa
pH NeutraalJa

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Pure Leather Cleaner - 473ml

Chemical Guys - Pure Leather Cleaner - 473ml

Extreme Leather Cleaner blaast nieuw leven in je leer. Bereik de natuurlijke look en het natuurlijk gevoel van zacht leer met de Extreme Leather Cleaner. Extreme Leather Cleaer is OEM goedgekeurd en is kleur een reuk vrij, dus de originele kleur en geur zijn nog steeds in tact.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

18 andere producten in dezelfde categorie: