CLY_KIT_200

Chemical Guys - Clay Bar Gray & Luber Kit (Medium Duty)

Dit product is op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 28.90

Van € 32.90

De Chemical Guys Medium Clay Bar is de veiligste en meest effectieve manier om vervuiling uit de lak van de auto te verwijderen. Flex-Clay technologie zorgt ervoor dat er op een eenvoudige manier gematigde spuitstof, spoorstof, remstof en andere vervuiling verwijdert kan worden uit de lak zonder de lak te doen beschadigen. De unieke elastische Grey Clay Nar trekt gematigde en ruwe verontreiniging aan als een magneet. De geavanceerde Medium Clay Bar is ontworpen om voertuigen te reinigen met jaren van grove vervuiling. De Medium Clay Bar werkt geweldig op de lak, glas, kunststof en metalen oppervlakken. Detailing Clay Bar verwijdert veilig spuitstof en vervuiling zonder beschadiging van het oppervlak. De Chemical Guys Medium Clay Bar is de perfecte keuze voor het verwijderen van ingesloten verontreiniging uit nieuwe en oude voertuigen. De Medium Grey Clay Bar is de veiligste manier om vrijwel elk gelakte oppervlak te reinigen. Zeer geschikt voor het verwijderen van verontreinigde oppervlakken voordat deze in een wax of sealant laag worden gezet. De Chemical Guys Medium Clay Bar is niet schurend en veilig op aluminium, chroom, glasvezel en alle gelakte oppervlakken. Herstel het spiegelgladde gevoel terug op elke auto, vrachtwagen, motor, caravan en boot met de Chemical Guys Medium Clay Bar. 

Over de Luber

Luber Synthetic Lubricant & Detailer is een goed smerende smeermiddel special ontwikkeld om de gladheid te verhogen en wrijving te verminderen. Luber zorgt voor een glad oppervlak waardoor de Clay Bar makkelijk te gebruiken is. Hierdoor verwijder je op een simpele manier water vlekken, insecten en spuitstof van vrijwel alle oppervlakkek. Luber bestaat uit hoog reflecterende glanzen stoffen die een ultra dunne beschermende laag aanbrengt die het mogelijk maakt dat de Clay Bar effectiever en gelijkmatiger te werk kan gaan. Luber is synthetisch wat betekent dat het uitzondergoed goed op vrijwel elk oppervlak werkt.

Wat doen vervuilde oppervlakken met je voertuig?

1. Rem Stof - Deeltjes afkomstig uit de wrijving van remblokken wrijven tegen de rotor. Deze metaal op metaal wrijving verspreidt kleine deeltjes van metaal in de lucht en op de snelweg die overal op je voertuig terecht kunnen komen. 
2. Industriële Neerslag - Industriële neerslag is een bijproduct van onze omgeving. Het komt van industriële bedrijven en fabrieken, alsmede voertuigen met dieselmotor en bevat zelfs vliegtuig neerslag. Al deze vervuiling komt terecht op de auto, en kunnen gaan bijten in de lak.
3. Spoor Stof - Geproduceerd van de wrijving van treinwielen tegen spoorbaan. Meer dan 75% van de nieuwe voertuigen zijn geleverd door het spoor. Bijna alle nieuwe voertuigen worden zodra ze de fabriek verlaten vervuild op deze manier.

Wanneer moet je het voertuig kleien?
Je kunt je auto zo vaak als je wilt kleien of gewoon voor het waxen of polijsten van je voertuig. Om het spiegelgladde gevoel te verkrijgen is het ideaal om je voertuig altijd te kleien voordat deze in de wax/sealant laag worden gezet. Vele mensen hebben nog nooit gehoord van het kleien van een voertuig, omdat de Clay Bars eerder alleen door professionals gebruikt werden. Kleien is minder schurend dan polijsten. Kleien trekt daadwerkelijk vreemde deeltjes vuil die zich in de lak hebben genesteld eruit. Poetsmiddelen zijn meer bedoeld om te worden gebruikt als reinigingsmiddelen voor de lak, zoals het schoonmaken, opvullen van wervelingen en krassen en het herstellen van de originele maximale glans door het gladstrijken van scherpe randen.

Wat maakt een Clay Bar anders dan polijsten
Vele mensen hebben nog nooit gehoord van het kleien van een voertuig, omdat de Clay Bars eerder alleen door professionals gebruikt werden. Kleien is minder schurend dan polijsten. Kleien trekt daadwerkelijk vreemde deeltjes vuil die zich in de lak hebben genesteld eruit. Poetsmiddelen zijn meer bedoeld om te worden gebruikt als reinigingsmiddelen voor de lak, zoals het schoonmaken, opvullen van wervelingen en krassen en het herstellen van de originele maximale glans door het gladstrijken van scherpe randen.

Heb ik een klei smeermiddel nodig?
Ja! Clay Bars hebben absoluut een soort smeermiddel nodig om correct te werken. Zonder smeermiddel kan een Clay Bar niet vrij over het oppervlak en werken zoals is bedoeld. Zonder goede smering zal de klei aanslaan aan het oppervlak en op deze manier mogelijk krassen in de lak achterlaten. Clay Bars zijn bedoeld om samen te werken met het juiste Clay Bar smeermiddel om gemakkelijker over het gehele oppervlak te glijden. Smeermiddelen helpen de Clay Bar in het verwijderen van vuildeeltjes en laat de klei zonder te blijven haken over het oppervlak glijden.

Kun je een shampoo of zeep gebruiken als smeermiddel?
Nee! Smeermiddelen worden geformuleerd om te werken met de Clay Bar en zal de integriteit en reinigend vermogen van een Clay Bar niet mogen beïnvloeden. Shampoos en zepen kunnen de Clay Bar verslechteren, door het reinigend vermogen minder te maken en de levensduurd van de Clay Bar te verkorten. Speciaal geformuleerde smeermiddelen zijn geformuleerd met een uniek ontworpen oppervlak smeermiddel om voor het soepele glijden van de Clay Bar te zorgen.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Clay Bar Gray & Luber Kit (Medium Duty)

Chemical Guys - Clay Bar Gray & Luber Kit (Medium Duty)

Chemical Guys Claybar Gray (Medium Duty) en Chemical Guys Luber voor een voordelige setprijs.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

17 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud