CLY_109

Chemical Guys - Clay Bar Blue & Luber Kit (Light Duty)

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 28.90

-7.5%

€ 26.73

Van € 29.51

In prijs verlaagd!

In deze set vindt u naast de Light Clay Bar ook Luber, een lekker soepel smeermiddeltje. Gebruik deze twee in combinatie om gemakkelijker aan de slag te gaan met reinigen. Luber maakt oppervlakken vlakker door wrijiving te verminderen, waardoor de klei zijn werk kan doen. Door de synthetische toepassing kan Luber op bijna elk oppervlak worden gebruikt. Bovendien laat het smeermiddel een beschermend laagje aan op uw lak, waardoor u er zeker van kunt zijn geen enkele beschadiging toe te brengen aan uw auto.

Het kleien van uw auto kunt u zo vaak doen als u wilt, wanneer u maar wilt. Aan te raden is te kleien vlak voor het waxen of polijsten van uw wagen, voor een vollediger resultaat. Kleien is een relatief onbekende techniek, omdat deze eerst door vooral professionals gebruikt werd. Inmiddels is kleien zo normaal als carpoolen, geen reden er niet mee te beginnen!

  
  
  

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Clay Bar Blue & Luber Kit (Light Duty)

Chemical Guys - Clay Bar Blue & Luber Kit (Light Duty)

De Chemical Guys Light Clay Bar is zijn gewicht in goud waard. Waarom? Kleien met dit verfijnde hulpmiddel is de veiligste en meest effectieve manier om uw lak helemaal vuilvrij te maken. Deze klei is zo flexibel, dat het met gemak spuitstof, spoorstof, remstof en ander vuil verwijdert. Met dank aan de Flex-Claytechnologie komt deze Clay Bar overal, en trekt de bar het vuil als het ware aan.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

17 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud