WAC_208_16

Chemical Guys - Activate Shine & Seal Spray Sealant - 473ml

Op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 34.95

-14%

€ 30.06

In prijs verlaagd!

Chemical Guys Activate Shine and Seal biedt bescherming tegen grove elementen en weersomstandigheden. Met deze formule verbetert het ook de briljante glans van de lak met een gemakkelijke spray.

Deze innovatieve sealant bevat een formule met reactive fusion technologie, waarmee de tijd om de lak te behandelen verminderd wordt. Daarnaast is de duurbaarheid verbeterd, waardoor het langer bescherming biedt. De Activate Shine & Seal creëert een glad oppervlakte waardoor vuil, verontreiniging en water er gemakkelijk vanaf glijden. Zo bescherm je je voertuig tegen alle weesomstandigheden, door simpelweg te schudden en sprayen.  

De formule van Activate Shine & Seal sprayt en bind zich snel aan elke kleur lak. Ook beschermt het glas, heldere optische kunststoffen zoals koplampen en achterlichten, maar ook de wielen en gepolijste metalen zoals chroom en RVS. de Reactive Fusion technologie combineert glans versterkers met hoogwaardige Carnauba wax en synthetische sealants om een superieure glans te creëren.  

Hieronder volgen een aantal kenmerken van de Activate Shine & Seal:

- Kan zowel in de schaduw als in de zon gebruikt worden en tevens in warme of koude omgevingen. We raden aan om buiten de zon te werken, voor het mooiste resultaat.

- Perfect natte glans waar u versteld van zal staan.

- Geschikt voor alle kleuren.

- Bevat geen reinigende of andere schurende bestandsdelen.

- Langdurige bescherming die de diepe glans behoudt.

- Zorgt voor een glad oppervlak.

Verwerkingsmethode:

1. Was het voertuig grondig

2. Gebruik de Activate Shine& Seal na een volledige lakcorrectie of na een clay bar behandeling voor het beste resultaat en bescherming voor lange termijn

3. Goed schudden voor gebruik

4. Spray de Activate Shine & Seal op wwn foam applicator pad of direct op de lak

5. Breng een dunne laag aan op de lak

Hard wrijven is niet nodig.

6. Geef het product tot 15 minuten de tijd om in te trekken. Wrijf het na met een microfiber doek voor een glanzend resultaat. 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Activate Shine & Seal Spray Sealant - 473ml

Chemical Guys - Activate Shine & Seal Spray Sealant - 473ml

Chemical Guys Activate Shine and Seal beschermt de lak tegen grove elementen en weersomstandigheden. Daarnaast verbetert het de briljante glans van de lak door een formule met een gemakkelijke te gebruiken spray. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

9 andere producten in dezelfde categorie: