ACC_326+102936+103065

Monello & Chemical Guys - Foam Blaster Pack

Op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 105.95

Van € 114.88

Foamen met korting is altijd leuker, en daarom is deze basisset extra aantrekkelijk geprijsd!

De Foam Blaster 6 doet wat zijn naam zegt: een goede dikke laag schuim aanbrengen. Voor wie geen hogedrukspuit (bij de hand) heeft is de Foam Blaster een top oplossing, simpel aan te sluiten op de Gardena aansluiting van je tuinslang.

Voor een goede detailing beurt is foamwash onmisbaar, en daar blinkt de Foam Blaster 6 in uit. Eenvoudig te gebruiken om een dikke schuimlaag aan te brengen, bijvoorbeeld met Mr. PinkHydrofoam of Bathe+ shampoo. Met de Foam Blaster 6 geven deze een dikke schuimlaag die het vuil na een paar minuten als het ware optilt van het lakoppervlak. Er is geen verdere verwerking nodig. U hoeft het er alleen nog af te vegen.

Mooi aan de Foam Blaster 6 is dat deze meervoudig verstelbaar is, zodat de dikte en samenstelling van de laag schuim helemaal naar wens is in te stellen. Van een waterige laag schuim voor licht afspoelen, tot een dikke laag schuim voor het weken van zware vervuiling.

U vindt in de verpakking:
- Foam Blaster 6
- Gardena quick-lock aansluiting

De Monello Thick Mitt is een extra dikke washandschoen, die water goed opneemt en vervuiling inkapselt. Veilig en krasloos reinigen in een handomdraai.
Daarbij geholpen door de Monello Artico Magico Snow Foam (1L), sterk geconcentreerd voor goed mixen, bepaal zelf hoe dik je het schuim wil hebben. 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Monello & Chemical Guys - Foam Blaster Pack

Monello & Chemical Guys - Foam Blaster Pack

Voordeelpakket van:
Foam Blaster  6 incl. Gardena aansluiting
1L Artico Magico Snow Foam
Monello Thick Mitt washandschoen 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud