203-6030-01-0120

Kwazar - Blue Venus hand foam sprayer schuimlans

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 24.99

Maak het jezelf makkelijk, met de Kwazar foam sprayer. 2L inhoud en veel gebruiksgemak zorgen er samen voor dat de sprayer op locaties zonder water of elektriciteit zorgt dat je toch met een dikke laag foam kunt werken. De Kwazar werkt erg prettig, en zorgt voor veel foam plezier.

Met name Chemical Guys' Honeydew Snow Foam en Monello Artico Magico werken goed in combinatie met de Kwazar, met een dikke schuimlaag tot resultaat. Laat de foam shampoo enkele minuten op het oppervlak inwerken, en daarna hoef je alleen nog een doek over het oppervlak te halen, want de foam heeft het werk al gedaan. Vervuiling en resten zijn van het oppervlak losgeweekt en gelift.

De Kwazar Venus wordt met de hand opgepompt, en geeft daarna een mooie laag schuim. De ideale start van iedere detailing beurt.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Kwazar - Blue Venus hand foam sprayer schuimlans

Kwazar - Blue Venus hand foam sprayer schuimlans

De Kwazar Sprayers Venus foam sprayer maakt schuimen op locatie eenvoudig. Dankzij het grote 2L reservoir en het hoge gebruiksgemak kun je deze overal inzetten, zonder hogedrukspuit. Een goed alternatief voor op locaties waar geen water en hogedrukreiniger beschikbaar zijn.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 andere producten in dezelfde categorie: