NXSi3D01

Nanolex - Si3D Lak Kwartscoating - 30ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 41.99

 • Geavanceerde coating met een levensduur tot plm. 30.000km.
 • Verhoogde krasbestendigheid van de lak.
 • Voegt glans en kleurdiepte toe aan de lak.
 • Kan zowel in de open lucht als in een afgesloten ruimte worden aangebracht.
 • Maakt de lak vuilwerend en eenvoudiger te wassen.

Nanolex Si3D levert ultieme bescherming tegen een lage prijs. Deze kwartscoating maakt de lak van je auto of motor in een handomdraai krasbestendiger, en levert langduriger bescherming dan een traditionele wax of sealant. Bijkomend voordeel is dat vuil minder goed op te coating hecht en de coating makkelijk is schoon te maken, waardoor je langer plezier hebt van je schone lak.

Nanolex Si3D bestaat, zoals de naam al zegt, uit Si3D moleculen, die bestaan uit een netwerk van silica, stikstof, waterstof en organische componenten. Door hun structuur zorgen ze voor een harde coating over je lak, die krasbestendiger en makkelijker te onderhouden is.

De meeste vooruitgang zit in de duurzaamheid: sterke reinigers en mechanische belasting tasten waxen en sealants vrij snel aan, denk bijvoorbeeld aan de wasstraat of de slijtage door dagelijks gebruik. Si3D is echter keihard en zorgt maandenlang voor een harde beschermlaag. Langer plezier van je werk, en onderhoud is behoud.

Aan alles is gedacht: veel coatings kunnen niet in een afgesloten ruimte verwerkt worden, maar Si3D kan dit wel, en is daarnaast zowel makkelijk aan te brengen als af te nemen.

Uiteraard is een goede voorbereiding cruciaal door het lakwerk na het wassen een kleibehandeling te geven en daarna te polijsten of een paintcleaner te gebruiken. Vervolgens dienst er ontvet te worden met Nanolex EX en daarna de Si3D aan te brengen. Indien er niet goed ontvet wordt zal Si3D grijzig worden of zal er een waas ontstaan.

Aandachtspunten:

 • Aanbrengen bij een temperatuur tussen de 5 en 30 graden Celsius.
 • Niet in direct zonlicht aanbrengen of bij een hoge luchtvochtigheid.
 • Flesje goed schudden en aanbrengen met een applicator of make-up pad in een criss-cross patroon.
 • Zorg voor een goede verdeling van het product.
 • Werk paneel per paneel en neem het product direct af met nieuwe doeken.
 • Tip: gebruik een tweede doek om extra na te wrijven. Dit is zeer belangrijk aangezien vergeten of niet goed afgenomen product uit zal harden en alleen door polijsten nog weg te halen is.

De oplosmiddelen in Si3D verdampen voor 90% in de eerste 24 uur en de laatste 10% in een week. Bij voorkeur de auto in deze periode niet wassen. Vogelpoep wel direct afnemen.

Nanolex Si3D is ontwikkeld, getest en geproduceerd in Duitsland. Verkrijgbaar in 30ml en 50ml.

Nanolex Si3D Coating

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Nanolex - Si3D Lak Kwartscoating - 30ml

Nanolex - Si3D Lak Kwartscoating - 30ml

Hoge kwaliteit, lage prijs, de ultieme mix. Nanolex biedt 'German Engineering' kwaliteit kwartscoating, tegen een lage prijs. Maakt je lak krasbestendiger en vuilwerend, voor lange tijd.

Video

Nanolex Si3D Coating

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: