HOL_996

Chemical Guys - Convertible Top Cleaner and Protectant kit - 2 x 473ml

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 41.90

-7.5%

€ 38.76

In prijs verlaagd!

Kenmerken:
Uitstekende bescherming van stoffen cabrio kappen en covers.
Waterafstotend, zorgt dat vuil minder hecht, beschermt tegen UV-straling.
Geschikt voor alle vinyl, stof, canvas, textiel en synthetische kappen.
Geschikt voor alle kleuren.
Micro bindings - formule.
Spraybaar.

Wat is inbegrepen?
Convertible Top Cleaner
 (16oz // 473ml)
Convertible Top Protectant and Repellent
 (16oz // 473ml)


Hoe u uw cabriokap reinigt en beschermd
Alles wat je nodig hebt om een Convertible Top schoon, beschermd en met behoud van de OEM look te krijgen! Chemical Guys Ultimate Convertible Top Care Kit is de ideale kit voor iedereen die op zoek is naar de juiste zorg voor cabriodaken. Meestal is het eerste wat we bedenken is hoe we onze lak en exterieur delen schoon en glanzend krijgen! Maar als je dagelijkse auto een cabriolet is moet je ervoor zorgen dat je het cabriodak op en top onderhoud. Cabrioletkappen worden voortdurend blootgesteld aan direct zonlicht en verontreinigingen. Net als elk ander deel van uw voertuig moet je cabriokap worden beschermd en goed worden gereinigd. Je wilt niet dat uw cabriokap het enige saaie deel van je perfect uitziende auto is! Met de Chemical Guys Ultimate Convertible Top Care Kit ben je in staat zijn om de cabrio soft top zelf te onderhouden. Zorgen maken over hoe u je cabrio soft top onderhoud en beschermd is een ding van het verleden. Met de Chemical Guys Convertible Top Care Kit heb je alle juiste tools om de klus te klaren.

WaxOn.nl Chemical Guys Convertible Top cabriodak reinigen en beschermen

Hoe de Convertible Top Cleaner werkt
Chemical Guys Convertible Top Cleaner verwijdert vuil en vlekken van elke cabriokap. De geavanceerde reinigingsformule is veilig voor stof, vinyl en synthetische kappen. Convertible Top Cleaner penetreert diep in de vezels om alle vervuilingen grondig te verwijderen. Gebruik Chemical Guys Convertible Top Cleaner om ingekoekt vuil zoals stof, teer, boomhars, modder en vogelpoep te verwijderen van je cabriokap. Convertible Top Cleaner haalt de vervuiling uit het oppervlak waardoor de originele staat van de kap herstelt wordt. Standaard reiniging met Convertible Top Cleaner zal de levensduur van je cabrokap aanzienlijk verlengen. Convertible Top Cleaner is niet schadelijk voor lak, chroom, glas, rubber of plastic. Convertible Top Cleaner werkt op alle kleuren en soorten stof. Perfect voor het reinigen en herstellen van covers. Spray Convertible Top Cleaner direct op het oppervlak en wrijf de vervuilingen van het oppervlak. Reinig  met normaal water om het oppervlak af te spoelen. Zorg dat je cabriokap schoon is in het seizoen met Chemical Guys Convertible Top Cleaner.


WaxOn.nl - Chemical Guys Convertible Top cabriodak cleaner
 

Hoe Convertible Top Protectant Werkt
Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent is de ultieme oplossing om elke stoffen cabriokap te voorzien van een beschermlaag. De revolutionaire bescherming creeert een schild over de kap welke vloeistoffen, vervuilingen en UV straling af zal weren. Convertible Top Protectant and Repellent is door zijn micro bindings - technologie in staat alle vezels te voorzien van een duurzame bescherming. De formule is niet giftig en is veilig voor alle soorten stoffen cabriokappen en covers en is geschikt voor alle kleuren. Innovatieve UV blokkerende middelen beschermen het oppervlak tegen veroudering en verkleuring. Geavanceerde vlekafwerende technologie houdt de cabrokap in nieuwstaat. De spraybare formule is voorzien van een hydrofobe technologie welke water en andere vloeistoffen afstoten. Convertible Top Protectant and Repellent werkt op alle stoffen cabriokappen en covers wat zorgt voor een ultieme veelzijdigheid. Convertible Top Protectant and Repellent verlengt de levensduur van de kappen zowel nieuw als oud. Reinig de kappen met Chemical Guys Convertible Top Cleaner. Wanneer de kap droog is breng je een laag van Convertible Top Protectant and Repellent aan waardoor er een exra lange duurzame bescherming ontstaat die tot maanden lang stand houdt. Deze coating beschermt tegen boomhars, teer, water etc etc…. Bescherm je cabriokap met Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent.


 

Diep Reinigende Actie
Reinigen met de juiste producten maakt het verschil tussen een goed en slecht resultaat. Cabriokappen zijn moeilijk te reinigen met shampoo en water, aangezien dit kan gaan vlekken. Chemical Guys Convertible Top Cleaner verwijdert op een veilige manier vuil van je cabriokap. De unieke formule breekt het vuil af en tilt het eenvoudig uit het oppervlak. Werkt op vinyl, stof, canvas, textiel en synthetische carbiokappen. De innovatieve reiniger is speciaal geformuleerd om te werken op alle cabriokappen en covers. Convertible Top Cleaner reinigt en conditioneert je cabriokap om de originele staat te behouden.


Watergedraging op cabriodak na behandeling met Chemical Guys Convertible Top Cleaner

Veilig voor je auto en milieu
Convertible Top Cleaner is pH neutraal, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit maakt deze reiniger veilig vor zowel je auto als je leefomgeving. De Convertible Top Cleaner zal de finish van je lak, chroom, glas, rubber of plastic niet schaden. Het is de perfecte reiniger om je cabriokap te onderhouden. De speciale vlek – verwijderende techniek penetreert diep in de vlek en herstelt de cabriokap naar originele staat. De snel werkende formule reinigt meteen nadat het is aangebracht op het oppervlak. Convertible Top Cleaner bevat geen bleek of andere zware chemicalien. Reinig en onderhoud je cabriokap met Chemical Guys Convertible Top Cleaner.

Onderhoud cabriokappen snel en eenvoudig
Convertible Top Cleaner is makkelijk te gebruiken. Reinig de cabriokap met water om grove vervuilingen te verwijderen. Spray Convertible Top Cleaner direct op het oppervlak om het reinigingsproces te beginnen. Verwijder vuil en vlekken met gebruik van een microfiber doek of zachte borstel. Wanneer het oppervlak schoon is reinig je deze met water en droog je het oppervlak met een premium microfiber droog doek. Combineer met Convertible Top Protectant and Repellent om je cabriokap te beschermen tegen alle elementen. Reinig, conditioneer en onderhoudt je cabriokap met Chemical Guys Convertible Top Cleaner.

WaxOn.nl - Chemical Guys cabriodak beschermen met Convertible Top Cleaner en Protectant and Repellent

Hoe Convertible Top Cleaner te gebruiken
Goed schudden.
Spray Chemical Guys Convertible Top Cleaner op de vuile cabriokap.
Verwijder vuil en vlekken met een zachte borstel of microfiber doek.
Spoelen met schoon water.

Hoe Convertible Top Protecant en Repellent te gebruiken
Test altijd op een onopvallende plek voor kleurechtheid.
Gebruik alleen op stoffen soft tops.
Laat de cabriokap drogen voordat je Convertible Top Protectant and Repellent aanbrengt.
Bedek blootgestelde rubber en kunststof bekleding met beschermende tape om overspray te voorkomen.
Goed schudden.
Breng 2 lagen van Convertible Top Protectant and Repellent aan.
Laat 20 minuten drogen tussen elke laag.
Veeg overtollige overspray van de lak en glas.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Convertible Top Cleaner and Protectant kit - 2 x 473ml

Chemical Guys - Convertible Top Cleaner and Protectant kit - 2 x 473ml

Een compleet pakket om je cabriodak te reinigen en beschermen, all-in-one. Onovertroffen bescherming tegen de elementen, na een grondige schoonmaakbeurt met dit pakket.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud