ACC_103

Chemical Guys - Detailing Emmer Heavy Duty 19 liter

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 13.95

-14%

€ 12.00

In prijs verlaagd!

Deze grote emmer met een inhoud van maar liefst 19 liter is een uitstekende oplossing om uw auto mee te wassen. Veel waswater werkt beter dan een kleine emmer met weinig water. De vervuiling in uw emmer is minder geconcentreerd en daarom veiliger om de auto mee te wassen. 

De emmer is gemaakt van wit ABS kunststof en is zeer slagvast en sterk. De separaat bestelbare dop (sealcover) kan erop (waterdicht gesealed) geschroefd worden zodat een volle emmer met water en shampoo veilig in de auto vervoerd kan worden naar bijvoorbeeld een wasplaats of een meeting.

De Scratch Shield is een goede aanvulling op deze emmer om vervuiling op de bodem van de emmer te houden. Hierdoor wordt de kans op krasjes of swirls nog kleiner.

 

Deze emmer kan ook gebruikt worden icm. een Seal Cover en/of een Scratch Shield. De Seal Cover maakt het makkelijk om de emmer mee te nemen naar een wasplaats, met een Scratch Shield zorg je dat vuil en zand bij het omspoelen van de washandschoen door het rooster zakt en niet meegenomen wordt naar de lak.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Detailing Emmer Heavy Duty 19 liter

Chemical Guys - Detailing Emmer Heavy Duty 19 liter

Deze grote emmer met een inhoud van maar liefst 19 liter is een uitstekende oplossing om uw auto mee te wassen. Veel waswater werkt beter dan een kleine emmer met weinig water. De vervuiling in uw emmer is minder geconcentreerd en daarom veiliger om uw auto mee te wassen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

28 andere producten in dezelfde categorie: