Wie zijn wij?

 

Wax On Detailing Products is gestart in januari 2010 door Martijn Botermans en Kaj de Groot. De basis van onze webshop is gevormd door de liefde voor alles op wielen. We zijn gek op auto’s en motoren, vooral zodra deze er uit zien als nieuw. De auto of motor waar je zuinig op bent verdient alleen de beste producten!

Bij het bepalen van ons assortiment hebben we bewust gekozen voor het leveren van Clearkote, Mothers, Dodo Juice, Monello en Polishing Power. Door ons te concentreren op een select aantal merken hebben we uitgebreide kennis in huis van alles wat we verkopen en staan daar 100% achter.


Exclusief voor de Benelux importeren we Clearkote vanuit Oklahoma USA. We hebben voor dit merk gekozen omdat het een verschrikkelijk goed resultaat geeft voor een normale prijs. Zoals de Amerikanen zeggen: “More bang for your bucks!”. Clearkote is echt een premium merk en moeite waard om eens te proberen. Het kan zijn dat dit merk je nog niet zo bekend in de oren klinkt. Clearkote steekt alle tijd en moeite in het doorontwikkelen van hun producten. Mega marketing acties op TV en in autobladen slaan ze liever over. Zélf shows bezoeken en praten met professionele detailers om tot nóg betere producten te komen is waar het Clearkote allemaal om draait.

Als product van de gevestigde orde leveren we Mothers Wax and Polishes. Mothers heeft een breed assortiment en maakt producten van prima kwaliteit voor verrassende prijzen. Het merk is o.a. bekend van de TV show ‘Overhaulin’ op Discovery Chanel met Chip Foose. Voor elke denkbare toepassing biedt Mothers een oplossing.

Dodo Juice maakt hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de echte liefhebber, maar voor een betaalbare prijs. Met Polishing Power hebben we een gebruiksvriendelijk merk voor semi-professionele polijstmachine's in huis, allemaal geleverd met 2 jaar garantie. Monello levert de meest effectieve polijstmiddelen op de markt.

Mis je een product in onze shop of heb je wat hulp nodig voor het kiezen van de juiste producten, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail. Je hebt altijd binnen 24 uur een antwoord van ons. Ben je benieuwd wat bepaalde producten doen of wil je een persoonlijk advies? Geef ons een belletje en we plannen een afspraak in Leiderdorp en kijken wat de mogelijkheden zijn.


Veel plezier op onze website,

Michiel

 

Adres:
WaxOn.nl Detailing Products
Vlijtseweg 124A
7317AK Apeldoorn
info@waxon.nl
06-14801213


Best verkochte producten

Fabrikanten

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Tags