Verzenden

Bestellingen worden mits voorradig binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verstuurd via de pakketservice van PostNL. Na verzending krijgt u een e-mail met daarin de verzendbevestiging, en zodra het pakket het PostNL sorteercentrum bereikt heeft ontvangt u een e-mail met de tracking code en het verwachte aflever tijdstip, plus een link voor het volgen van het pakket. 

Producten die beschadigd zouden kunnen raken tijdens het transport worden zorgvuldig verpakt. Uw bestelling wordt altijd zorgvuldigd verpakt en verzonden.

 

Ontvangen

Voor uw pakket is geen handtekening vereist.

Controleer voor u het pakket aanneemt of er geen transportschade zichtbaar is. Na akkoord is transportschade namelijk niet meer te verhalen bij PostNL.

Op welke dag u het pakket kunt verwachten kunt u zien in onderstaand schema. PostNL biedt op maandag uitsluitend pakketten aan die op vrijdag of zaterdag niet bezorgd konden worden. 

 

Besteld

Bezorgd

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

 

Ophalen 

Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestellingen bij ons op te halen, hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur vragen wij u om vooraf een afspraak te maken. Ophalen is afspraak mogelijk van maandag t/m zondag, in overleg.


Het adres van onze afhaallocatie is:

WaxOn.nl Detailing Products
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp


Best verkochte producten

Fabrikanten

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Tags