GYBAP04+MTM0101

Monello Thick Mitt Gyeon Q²M Bathe+ 400ml pack

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 32.99

Voordeelpack van Gyeon Bathe+ 400ml met de onovertroffen Monello Thick Mitt washandschoen

Gyeon Bathe+

De allereerste SiO₂ shampoo ter wereld

Gyeon Q²M Bathe+ is de eerste pH neutrale shampoo met SiO2 ter wereld. Zelfs een snelle wasbeurt laat een sterk waterafstotende laag achter die vocht en vuil afstoot en er voor zorgt dat u de volgende wasbeurt nog een tijdje kunt uitstellen. Wassen met Q²M Bathe+ is al een plezier op zich. De shampoo is prettig in gebruik en heeft die karakteristieke geur die liefhebbers van de hele GYEON range zo weten te waarderen.

Efficiënt in gebruik

Slechts 15-20 ml Bathe+, opgelost in ongeveer 12 liter water is genoeg om uw auto te wassen en te voorzien van een gladde, zelfreinigende en waterafstotende laag als de auto reeds beschermt is met een coating.

Voor gebruik zonder reeds aangebrachte coating het product direct op de washmitt of spons aanbrengen tijdens het normale wassen.

De auto wordt veel minder snel weer vies

Bij het ontwikkelen van Q²M Bathe+ was er maar één doel: een wasbeurt die normaal uit meerdere stappen bestond, terugbrengen tot een enkele, simpele stap. Met ingrediënten die zorgen voor een geweldig waterafstotend effect en een soepele wasbeurt. Tegelijkertijd met zoveel mogelijk zelfreinigende eigenschappen, zodat er minder vaak gewassen hoeft te worden dan normaal. Wel zo prettig bij – bijvoorbeeld - slecht weer.


› Uitgebreide eigenschappen

 


Aantal keren te gebruikenGemiddeld 24 keer
Standtijdtot 8 weken
In volle zonNee
Beading
.. 85/100
Glansgraad
.. 85/100
pH-waarde6

Monello Thick Mitt Washandschoen

De Monello Thick Mitt is ontstaan uit vraag vanuit de autopoetsers om een handschoen die nog meer sop opneemt. Het microvezel omhulsel is een stuk dikker dan bij de gewone Monello Washing Mitt, zodat in één keer opzetten veel meer sop meegenomen wordt. 

Het vuil van uw auto wordt makkelijk opgenomen tussen de vezels van de washandschoen. Belangrijk is dus om deze goed te spoelen in de emmer, of om de Grit Guard hiervoor te gebruiken. 

Na het gebruik dient de washandschoen goed uitgespoeld te worden onder de kraan en erna goed uitgewrongen te worden. Daarna kan deze drogen. Indien de washandschoen erg vies geworden is, kan deze gewassen worden in de wasmachine. Tevens kunt u gebruik maken van Microfiber Rejuvenator.

  • Extra dikke washandschoen, voor krasvrij reinigen
  • Hierdoor extra opname van sop
  • Maar liefst 700gram/m2 microvezel
  • Eenvoudig wasbaar in de wasmachine bij max. 800 toeren
  • Mag niet in de droger!

 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Monello Thick Mitt Gyeon Q²M Bathe+ 400ml pack

Monello Thick Mitt Gyeon Q²M Bathe+ 400ml pack

Voordeelpack van Gyeon Bathe+ 400ml met de onovertroffen Monello Thick Mitt washandschoen

15 andere producten in dezelfde categorie:

Bundel inhoud