GYBAP04

Gyeon - Q²M Bathe+ - 400ml

Dit product is op voorraad

Nieuw product

€ 18.99

De allereerste SiO₂ shampoo ter wereld

Gyeon Q²M Bathe+ is de eerste pH neutrale shampoo met SiO2 ter wereld. Zelfs een snelle wasbeurt laat een sterk waterafstotende laag achter die vocht en vuil afstoot en er voor zorgt dat u de volgende wasbeurt nog een tijdje kunt uitstellen. Wassen met Q²M Bathe+ is al een plezier op zich. De shampoo is prettig in gebruik en heeft die karakteristieke geur die liefhebbers van de hele GYEON range zo weten te waarderen.

Efficiënt in gebruik

Slechts 15-20 ml Bathe+, opgelost in ongeveer 12 liter water is genoeg om uw auto te wassen en te voorzien van een gladde, zelfreinigende en waterafstotende laag als de auto reeds beschermt is met een coating.

Voor gebruik zonder reeds aangebrachte coating het product direct op de washmitt of spons aanbrengen tijdens het normale wassen.

De auto wordt veel minder snel weer vies

Bij het ontwikkelen van Q²M Bathe+ was er maar één doel: een wasbeurt die normaal uit meerdere stappen bestond, terugbrengen tot een enkele, simpele stap. Met ingrediënten die zorgen voor een geweldig waterafstotend effect en een soepele wasbeurt. Tegelijkertijd met zoveel mogelijk zelfreinigende eigenschappen, zodat er minder vaak gewassen hoeft te worden dan normaal. Wel zo prettig bij – bijvoorbeeld - slecht weer.


› Uitgebreide eigenschappen

 


Aantal keren te gebruikenGemiddeld 24 keer
Standtijdtot 8 weken
In volle zonNee
Beading
.. 85/100
Glansgraad
.. 85/100
pH-waarde6

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Gyeon - Q²M Bathe+ - 400ml

Gyeon - Q²M Bathe+ - 400ml

Gyeon Q²M Bathe+ is de eerste pH neutrale shampoo met SiO2 ter wereld. Zelfs een snelle wasbeurt laat een sterk waterafstotende laag achter die vocht en vuil afstoot en er voor zorgt dat u de volgende wasbeurt nog een tijdje kunt uitstellen. Wassen met Q²M Bathe+ is al een plezier op zich. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

15 andere producten in dezelfde categorie: