ACC_G02

Chemical Guys - Chemical Resistant Stiffy Brush, Yellow

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 15.95

De chemisch bestendige Chemical Resistent Stiffy Brush is de perfecte borstel voor het verwijderen van oxidatie, vervuiling en olie van banden en wielen. De chemisch bestendige borstel reinigt banden en wielen snel en eenvoudig met een goede ontvetter, zoals de Signature Series Orange Degreaser. Deze borstel doet het ook goed op bumpers en om wielkuipen te reinigen. Deze grove borstel is gemaakt met polypropylene borstelharen welke extreem duurzaam zijn. De haren zijn resistent tegen zuren, warmte, chemicaliën en oplosmiddelen. De borstel is 25cm lang met haren van 5cm lang. De grip levert comfort en controle.

Het gebruik:

Voor het beste resultaat dient spuitwerk, zacht plastic en gepolijste oppervlakten vermeden te worden. Reinig duurzaam plastic, rubber en stoffen materialen met de Stiffy Heavy Duty Cleaning Brush.

  • De borstel dient gebruikt te worden met Chemical Guys Detailing producten zoals de degreaser.
  • Schrub het plastic en rubber goed, neem het overtallige af en behandel de oppervalkten met een dressing voor een verzorgde look en UV bescherming.
  • Tapijt dient ingespoten te worden met Nononsense of Linghtning Fast. Borstel dit grondig en neem af met een microfiber doek. 

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Chemical Resistant Stiffy Brush, Yellow

Chemical Guys - Chemical Resistant Stiffy Brush, Yellow

De perfecte borstel voor het grondige schoonmaakwerk, de chemisch bestendige Chemical Resistent Stiffy Brush, gemaakt van polypropylene borstelharen en heeft een zeer handzaam formaat. Hierdoor kunt u zelfs de kleinste details gemakkelijk borstelen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

5 andere producten in dezelfde categorie: