ACC_S94

Chemical Guys - Convertible Top Horse Hair Brush

Dit product is momenteel niet op voorraad

Nieuw product

€ 18.95

Waarom dit product kopen?
Eenvoudig reinigen van cabriokappen.
Gemaakt met natuurlijk paardenhaar.
Gebogen kunststof handvat voor jarenlang comfortabel gebruik.
Solide.
Heavy-duty constructie.
Perfect voor het reinigen van zachte tops, stof, schoenen, meubels, en nog veel meer!
Gebruik in combinatie met Chemical Guys Convertible Top Cleaner.

Over deze borstel
De Convertible Top Horse Hair Cleaning Brush is de perfecte tool voor het reinigen van alle cabriokappen. Stoffen soft tops zijn gevoelig voor krachtige chemicalien, harde borstels en verkeerde reinigingstechnieken. De Horse Hair Brush is gemaakt van natuurlijke paardenharen. Paarden staat bekend om de zachtheid en de duurzaamheid van de haren. In de borstel zijn deze dicht tegen elkaar aan geplaatst in een duurzaam kunststof handvat wat er voor zorgt dat deze borstel jarenlang plezier zal leveren. Het ergonomische handvat is gegoten en gevormd om een comfortabele grip te bezorgen tijdens de reinigingswerkzaamheden. De Horse Hair Brush is krachtig genoeg om de meeste vervuilingen te verwijderen, en zal altijd zacht zijn voor het gevoelige oppervlak. Gebruik de Horse Hair Brush om vlekken, vogelpoep en andere vervuilingen te verwijderen van soft tops. De Horse Hair Brush is enorm veelzijdig. Gebruik deze voor soft tops, bekleding, tapijt, canvas, schoenen en veel meer.

WaxOn.nl | Chemical Guys Convertible Top Cleaner Brush

De Convertible Top Horse Hair Brush is krachtig met het verwijderen van vervuilingen op soft tops. De Borstel is gemaakt van echt paardenhaar welke krachtig is voor vervuilingen en zacht voor het oppervlak. Het handvat is zo gevormd dat deze de perfecte grip welke perfect in de hand ligt. Het duurzame kunststof handvat houd alle haren op de plek en zorgt voor jarenlang plezier. Gebruik de Convertible Top Horse Hair Brush voor soft tops, bekleding, tapijt, canvas, schoenen en veel meer.

 

Krachtig schrobben
De Convertible Top Horse Hair Brush is de perfecte borstel voor het reinigen van soft tops en cabriokappen.  Cabriokappen hebben een extra zachte reiniging nodig met de juiste producten. Gebruik Chemical Guys Convertible Top Cleaner om ingetrokken vuil te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. De zachte en duurzame paardenharen verwijderen het vuil eenvoudig uit de vezels. Wanneer het vuil door het reinigingsmiddel uit het oppervlak is getrokken is deze eenvoudig af te nemen of af te spoelen met water. De Horse Hair Brush kan jarenlang vervuilingen verwijderen en de cabriokap er als nieuw doen uitzien. Voor krachtige reiniging op de meest gevoelige stoffen oppervlakken is er nu de Chemical Guys Convertible Top Horse Hair Brush.

WaxOn.nl | Chemical Guys Convertible Top Cleaner Brush

Duurzame kwaliteit 
Chemical Guys Borstels en accessories zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen en met de meest geavanceerde technieken. De Convertible Top Horse Hair Cleaning Brush is gemaakt van echt paardenhaar voor krachtige reiniging welke het oppervlak niet aantast. Het gegoten handvat is zo goed als onverwoestbaar welke jarenlang mee gaat. Paardenharen zijn in compacte bundels bevestigt in het durzame handvat. Deze duurzame constructie staat garant voor de ultieme reiniging.

Combineer deze borstel met andere producten
Gebruik de Convertible Top Horse Hair Brush met andere Chemical Guys detailing - producten zoals de Chemical Guys Convertible Top Cleaner of Lightning Fast Carpet & Upholstery Stain Extractor. Eindig alle werkzaamheden aan je cabrio kap metChemical Guys Convertible Top Protectant om het oppervlak te beschermen tegen de schadelijke kracht van UV - straling en vlekken van vloeistoffen. 

WaxOn.nl | Chemical Guys Convertible Top Cleaner Brush

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Convertible Top Horse Hair Brush

Chemical Guys - Convertible Top Horse Hair Brush

Veilig en goed reinigen van je cabriodak wordt een stuk makkelijker met de Chemical Guys Convertible Top Horse Hair Brush - zacht maar effectief

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

5 andere producten in dezelfde categorie: