DIRTTRAP-BLACK

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Black (Wheels)

Op voorraad

Nieuw product

Let op: laatste voorraad

€ 15.95

De Cyclone Dirt Trap leg je op de bodem van je emmer, waardoor het vuil wordt gefilterd en op de bodem wordt gehouden. Door middel van de funnels, kan het vuil niet naar boven drijven en daardoor blijft het water schoon.

Je kunt de handschoen blijven uitspoelen en doorgaan met het wassen van het voertuig.  Door de Cyclone Dirt Trap technologie worden swirls en krassen vermeden tijdens het wassen. De funnels maken het mogelijk dat het vuil gefilterd wordt, naar de bodem wordt gebracht en daar wordt gehouden.

De Cyclone is gebaseerd op industriële cyclonen waarmee stoffen gescheiden worden, in dit geval het scheiden van water en vuil. Deze technologie helpt om de wasmix en de washandschoen of doeken schoon te houden, voor een krasvrije wasbeurt.

Chemical Guys' Cyclone Dirt Trap Black is gemaakt om qua kleur te matchen met je Wheels emmer, zodat het zware vuil vanaf de wielen niet in de was- of spoelemmer van de Wash of Rinse emmer terecht komt.

Recensies

Deel hier uw ervaringen

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Black (Wheels)

Chemical Guys - Cyclone Dirt Trap - Black (Wheels)

Door gebruik te maken van de Cyclone Dirt Trap in de wasemmer, gaan zand en vuil door de funnels en blijven onderin de emmer liggen. Door de funnels krijgt het vuil geen kans om naar boven te drijven en zich aan de washmitt te hechten, waardoor krassen voorkomen worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: