Exterieur
In deze categorie vindt u alle producten voor het exterieur van de auto:*Lak *Banden & Velgen *Rubbers *Chroom, RVS en Aluminium

Exterieur  Er zijn 142 producten.

Subcategorieën

 • All Purpose Cleaners
 • Cabriodaken

  Cabriodaken zijn kwetsbaar en hebben met regelmaat onderhoud nodig. De daken zijn gevoelig voor vlekken, verkleuring en lekkage. Gelukkig zijn er speciaal ontwikkelde producten op de markt die het onderhoud aan het dak van je cabriolet vereenvoudigen. Met de speciale reinigers zorg je ervoor dat je dak in nieuwstaat blijft. De impregneermiddelen helpen bij het weren van invloeden van buitenaf en maakt je cabriodak sterk waterafstotend, hierdoor verleng je de levensduur en wordt het normale onderhoud makkelijker.

 • Cleaners
  Cleaners zijn bedoeld om oxidatie, vervuiling, vlekken, lichte poetskrasjes en fijne waskrasjes te verwijderen of te verminderen. Ook haal je hiermee veilig oude productresten zoals wax en sealants weg. Cleaners halen de glans en uitstraling van de lak op zonder aggressieve schuurkorrels te gebruiken.Door de auto met een cleaner te behandelen, bereid je je auto voor om vervolgens de auto optimaal te voorzien van glaze, sealant en/of wax.Er zijn ook gecombineerde producten. Hierin kan een cleaner, glaze en polish tegelijkertijd zitten. Bijvoorbeeld de Mothers FX Synwax of de Clearkote Moose Wax.
 • Glaze

  Een Glaze is een voedend glansproduct dat op basis van droge olieën in de porieën van de lak trekt. Na verloop van tijd gaan de porieën van de lak open staan en gaat ook de originele glans terug in kwaliteit. Een glaze herstelt de glans en voedt de lak. Een glaze kan na een cleaner of polijstbehandeling worden aangebracht, maar heeft van zichzelf geen beschermende werking. Om de werking van de glaze te behouden is het belangrijk om de glaze te beschermen met een sealant en/of wax.

 • Klei

  Na het wassen blijft op de lak altijd hardnekkig, vastzittend vuil achter. Denk aan boomsappen, insectenresten, teerspettertjes en chemische vervuiling. Met klei haal je deze vervuiling veilig en zonder te krassen van je lak af. Je lak zal na de behandeling écht spiegelglad aanvoelen. Gebruik de klei nooit op een droog oppervlak, eerst insprayen met een Detailer Spray. Klei is verkrijgbaar in verschillende gradaties. De klei van Mothers en Clearkote zijn mild en redelijk veilig in gebruik, maar toch flink effectief in het verwijderen van vervuiling.

 • Kunstof | Glas | Overige
  Het reinigen en weer netjes maken van kunststof, rubber of vinyl is niet altijd even makkelijk. Hardnekkige vlekken of verkleuring is soms moeilijk te verwijderen. Wij leveren verschillende producten om effectief het juiste oppervlak te reinigen, voeden en te berschermen. Ook prima te gebruiken op de banden!Verder kun je met een Glass Cleaner het glas streeploos reinigen. Naast reinigen laat de Glass Cleaner een water afstotend laagje aan.
 • Polish

  Polijstmiddelen zijn er in verschillende gradaties, met en zonder schuurkorrel. Zonder schuurkorrel noemen we een chemische polish. Polijstmiddelen zijn verkrijgbaar voor lak, glas, metalen en chroom. Ook bestaan er gecombineerde producten waar meteen een glaze (voedende glansoliën) in zit en/of een wax/sealant. Clearkote Compound Moose is een puur polijstmiddel. De Clearkote Moose Wax is een zeer licht polijstmiddel waar ook gelijk een glaze en een wax in zit. Polijstmiddelen worden voor verschillende doeleinden gebruikt: krassen, swirls, lakdefecten, oxidatie, (water)vlekken etc.

 • Quick Detailing
  Geen tijd voor een full detail? Geen probleem! In deze catagorie hebben we de beste Quick Detailers om snel tot een professioneel resultaat te komen.Spray de Quick Detailer na het wassen op de lak en wrijf droog met een microfiber doek voor een perfecte glans!
 • Shampoo

  Shampoo's verschillen onderling van elkaar! Autoshampoo's zijn ontwikkeld om op de juiste manier een auto te reinigen. Een goede shampoo is voorzien van ontharders om het kalk uit het water af te breken en bevat genoeg glijmiddelen en vuilinsluiters om vuil veilig en krasvrij af te voeren. Speciale conditioners zorgen ervoor dat de lak gemakkelijk te drogen is en vullen in bepaalde gevallen zelfs de waxbescherming aan. Ook zal de aanwezige bescherming (wax of sealant) door een goede autoshampoo niet aangetast worden. Wij raden iedereen af om de auto schoon te maken met afwasmiddel zoals Dreft. Afwasmiddel is zuur en tast je wax of sealant aan en kan bovendien ervoor zorgen dat de lak er naar verloop van tijd juist mattig uit gaat zien. Bovendien missen de speciale glijmiddelen en vuilinsluiters in de afwasmiddelen, waardoor er dus een extra risico voor krassen en swirls onstaat!

 • Velgen en Banden

  Ook voor het schoonmaken van velgen met hardnekkige vervuiling hebben wij het juiste product! Deze velgenreiniger is sterk tegen het vuil, maar mild voor de lak of chroom op de velg.

 • Waterless Wash
 • Wax | Sealant

  Vloeibare en vaste waxen verschillen onderling, er zijn traditionele carnauba waxen en high-tech synthetische waxen. De moderne waxen zijn tegenwoordig makkelijk in gebruik en dus snel op te brengen en weer uit te poetsen. De Carnauba waxen hebben het natuurproduct Carnauba als primair bestandsdeel. Carnauba wordt gewonnen van de carnaubapalm uit het Braziliaanse regenwoud en staat bekend om zijn uitstekende bescherming, waterafstotendheid en diepe en glinsterende effecten eenmaal aangebracht op de lak. De Synthetische waxen zijn een stukje high-tech wetenschap waar niets natuurlijks aan is. Deze waxen geven een langdurige bescherming en een ander soort glans.

per pagina
Artikelen 1 t/m 15 van 142 worden getoond
Artikelen 1 t/m 15 van 142 worden getoond