Machines
Poets- en polijstmachines kunnen effectief ingezet worden voor het onderhoud van de auto. Ze leveren een beter resultaat in minder tijd.Wat veel mensen niet weten is dat een poetsmachine ook zonder problemen ingezet kan worden om de auto te waxen. Een poetsmachine is dus niet alleen geschikt voor het verwijderen van krassen, swirls of lakdef...
Poets- en polijstmachines kunnen effectief ingezet worden voor het onderhoud van de auto. Ze leveren een beter resultaat in minder tijd.Wat veel mensen niet weten is dat een poetsmachine ook zonder problemen ingezet kan worden om de auto te waxen. Een poetsmachine is dus niet alleen geschikt voor het verwijderen van krassen, swirls of lakdefecten.Wax On levert zogenaamde Dual Action Polijstmachines. Het voordeel van deze machines is dat de kans op lakverbranding, machinesporen, hologrammen en andere lakschade minimaal wordt. Dual Action machines zijn dus geschikt voor zowel professionals als iemand zonder enige ervaring.
Meer

Machines  Er zijn 56 producten.

Subcategorieën

 • Backingplates
  Hier vind je alle backing plates voor zowel een DA machine als rotary machines
 • Extractor
 • Foamguns
  Foam Kits zijn bedoeld om de auto te voorzien van een egale sneeuwwitte laag van speciale shampoo. De Chemical Guys Honeydew Snow Foam is speciaal hiervoor ontwikkeld. Deze foam kan door middel van een lans aangebracht worden op de auto. De schoonmaak- en bevochtigingsmiddelen en vuilinkapselende middelen zorgen ervoor dat vuil veilig afgevoerd wordt van de auto zonder dat er met een spons of washandschoen contact gemaakt hoeft te worden met de lak. De kans op krasjes en swirls wordt hierdoor flink gereduceerd.Het foamen wordt dus meestal gebruikt als een voorwas waarna de auto nog veiliger met de hand gewassen kan worden. De foamlansen kunnen ook gebruikt worden om tijdsbesparend een auto te wassen. Simpelweg door de foam op de auto te spuiten en meteen de auto met spons of washandschoen te wassen, daarna afspoelen en klaar.De kits van Chemical Guys zijn geschikt voor verschillende hoge druk reinigers. De Chemical Guys Foam Gun (Gilmore Foamaster Gun) is speciaal ontwikkeld voor de tuinslang.
 • Pads
 • Poetsmachine's
  Polishing Power levert top kwaliteit machine's voor een lage prijs. Op alle machine's zit 2 jaar garantie en producten van Polishing Power worden geleverd met 2 jaar garantie!Ook hebben wij de machine's van Krauss in ons assortiment. Ook deze worden geleverd met 2 jaar garantie!
per pagina
Artikelen 1 t/m 15 van 56 worden getoond
Artikelen 1 t/m 15 van 56 worden getoond