Wax | Sealant

Vloeibare en vaste waxen verschillen onderling, er zijn traditionele carnauba waxen en high-tech synthetische waxen. De moderne waxen zijn tegenwoordig makkelijk in gebruik en dus snel op te brengen en weer uit te poetsen. De Carnauba waxen hebben het natuurproduct Carnauba als primair bestandsdeel. Carnauba wordt gewonnen van de carnaubapalm ui...

Vloeibare en vaste waxen verschillen onderling, er zijn traditionele carnauba waxen en high-tech synthetische waxen. De moderne waxen zijn tegenwoordig makkelijk in gebruik en dus snel op te brengen en weer uit te poetsen. De Carnauba waxen hebben het natuurproduct Carnauba als primair bestandsdeel. Carnauba wordt gewonnen van de carnaubapalm uit het Braziliaanse regenwoud en staat bekend om zijn uitstekende bescherming, waterafstotendheid en diepe en glinsterende effecten eenmaal aangebracht op de lak. De Synthetische waxen zijn een stukje high-tech wetenschap waar niets natuurlijks aan is. Deze waxen geven een langdurige bescherming en een ander soort glans.

Meer

Wax | Sealant  Er zijn 34 producten.

Subcategorieën

 • Coatings

  Lakpantser voor een lange bescherming

 • Sealant
  Een sealant is een synthetische wax en kenmerkt zich door een uitzonderlijk gebruiksgemak en duurzaamheid. Een sealant beschermt tot drie keer langer dan een traditionele wax. De sealant kan gebruikt worden als eindbescherming, maar wordt regelmatig gebruikt om 'getopt' te worden met een wax. Waxen worden beter gewaardeerd voor hun glans en zo combineer je het beste van de twee producten met elkaar.
 • Spray Wax

  Een spraywax is snel en makkelijk in gebruik. Je kan het gebruiken om je reeds bestaande bescherming aan te vullen, maar het is ook als los product te gebruiken om snel glans en bescherming aan je auto toe te voegen!

 • Vaste wax

  Vaste waxen (of paste waxen) leveren een langere bescherming en zijn goed aan te brengen met een foam pad óf met de blote hand.

 • Vloeibare wax

  Vloeibare waxen leveren een goede bescherming en glans, zijn gemakkelijk aan te brengen en zéér zuinig in gebruik.

per pagina
Artikelen 1 t/m 15 van 34 worden getoond
Artikelen 1 t/m 15 van 34 worden getoond